Parul nu iti care din cauza palcii si de la stress sau de la un sampon nu adecvat tipului de par. Incearca sa iti schimbi samponul si vezi diferenta~!
P.S.: Eu ma fac cu placa zilnic!
funda? puncte?
Eu te sfatuiesc sa nu mai folosesti placa de par fiidnca iti strica foarte tare parul,si o prietena de amea aproape in fiecare zi isi tindea parul si i-a cazut parul trebuia sa isi puna extensii,eu iti spun sa nu mai folosest placa asa de des,sau chiar daca vrei sa o folosesti folosetse spray anti placa,sau chiar mai bine sa nu folsoesti placa sa folsoesti sampoane sai balsame pentru a avea aprul drept de exemplu este de la nivea sampon care iti lasa parul drept, gasesti in malluri sau in magazine, la vreo aproximativ10-20 de lei, sper ca te-am ajutat fundita te rog?:*mersi:*
Trebuie sa incetezi sa iti mai indrepti parul cu placa.pentru ca firele incetul cu inctul se ard(marginile de jos).am patit-o si eu, asa cum ai spus si tu. trebuie sa iei o pauza pentru ca iti va cadea parul.daca` observi ceva neinregula pleaca la stilisti si ei vor incerca sa te frezzeze intr-un mod anumee`(special).fa ce ttiam spus alfel o vei pati... sperr` ca te-am ajutat... funda`?
valy1233 întreabă: