Epilarea cu ceara calda, nu benzi din comert.de ce e mai buna decat aparatul electric? deoarece aparatul nu smulge firul de par 100% ci il rupe de multe ori, in schimb cu ceara e garantat, retul depinde de cum te epilezi.
Eu folosesc uneori si bigul cand ma grabesc, cel de la veet acela roz cu periute protectoare, nu te tai.
Insa merg si la salon odata pe luna, epilatul cu ceara e dureros dar merita intr-un fel.
Si in cele din urma aparatul, la fel prima data este mai dureros mai ales in zonele intime la sub-brat si in zona intima.
Depinde de zona corpului pe care o doresti sa o epilezi, eu de exemplu folosesc:
pentru maini - benzi depilatoare
subrat - bic-ul
picioare - epilator
inghinal - gel + bic
Epilare definitiva da e foarte costisitoare. epilarea cu ceara sau cu aparatul. bafta!
Cea mai simpla :bicul (dar creste repede)
E ok cu epilatorul dar dupa parerea mea e cea mai dureroasa(si risti sa creasca fire sub piele ce vor da un aspect inestetic)
Ceara e cea mai buna dupa parerea mea(din proprie experienta, creste tot mai subtire, mai rar si mai greu)
PS:evita sa te epilezi dimineata pentru ca firele nu sunt iesit complet la suprafata.
-de asemenea cauta sa te epilezi dupa ciclu
Cu ceara pentru ca incepe sa iti creasca mai putin, daca esti la inceput cu epilatul,, oricum este o metodaa ff. buna :*****
Eu folosesc epilatorul, am incercat si ceara dar mai multa ceara mi-a ramas pe piele decat par s-a tras .
Eu zic ca ceara deja am 5 ani de cand ma fac cu ceara... adica epilat total.Inghinal nu prea m-am mai facut pentru ca crescuse un fir sub piele si normal ca l-am zgarmat si mii s-a facut mare galma dar na... ceara e sfanta