| monutza90 a întrebat:

Fetelor care nu aveti 90-60-90 am o intrebare pentru voi.Daca ati avea ocazia sa va schimbati complet,sa fiti mai frumoase, intr-un interval nu prea mare de timp ce ati face? Ati incepe lupta cu voi insiva? Sau ati ramane in continuare asa? Visand ca aratati exact asa cum va doriti? Nu are legatura cu metoda altor fete care se infometeaza sau care recurg la alte metode drastice pentru a slabi. Vreau un raspuns sincer.

Răspuns Câştigător
| afrodita3333 a răspuns:

Cred ca fiecare dintre noi incepe o misiune cu tinta ''sa arat asa cum mi-am dorit mereu''dar, putine reusesc.Multe dintre noi abandoaneaza.Sunt de parere ca fiecare trebuie sa incercam sa devenim ''cea mai buna versiune a noastra''asta daca ne iubim si avem scopuri si tinte in viata.Imaginea este foarte importanta.
Eu personal am inceput aceasta lupta acum 2-3 ani.Am slabit in jur de 10 kg, m-am apucat de sport, m-am auto educat etc...m-am cizelat sa zicem asa laughing. Acum sunt foarte aproape de sfarsitul drumului meu si sunt foarte mandra.Deci,ca sa nu o mai lungesc, da, as profita de ocazie categoric.

| monutza90 explică (pentru afrodita3333):

Felicitari! Ai perfecta dreptate si eu tot acelasi "program" ca tine am urmat si ma simt altfel, am incerdere in mine, nu mai sunt timida si simt ca in sfarsit pot fi eu insami.

18 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Da. Aș face sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As incepe lupta cu mine insasi, pana la urma nu putem ramane toata viata la stadiul de visare, sa fim seriosi, conteaza si interiorul dar si exteriorul la fel de mult :*

| monutza90 explică (pentru anonim_4396):

Normal,in societatea de astazi conteaza exteriorul, interiorul ramanand la urma.

| anonim_4396 a răspuns (pentru monutza90):

Mda asa este, este trist, dar asta este adevarul happy

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu m-as schimba.Nu prea imi pasa cum arat din moment ce ies din casa intr-un tricou negru si cu niste blugi pe care nici nu ma chinui sa-i caut.In schimb tin mult la fizic, pentru ca daca ma ingras nu ma simt bine, ma simt nesanatoasa.In rest imi place de mine, incap in haine, intru pe usa, e OK.
Ma consolez si-mi zic ca nu-s cea mai urata fata de pe planeta.

| Almássy a răspuns:

Nu,sincer nu.n-as accepta. daca nu sunt eu cu adevarat niciodata nu as accepta.
nici eu nu am 90-60-90 si nu mi-am dorit niciodata sa ai 90-60-90 face parte din meseria de exemplu daca vrei sa fii avocat tremuie sa muncesti sa iti faci un sd asa si cu masurile astea.nu va luati dupa modele astea, pe masurile alea isi castiga painea asa cum un om munceste asa si ele muncesc prin acele masuri''.

si eu am vrut sa ma schimb, sa arat mai bine pentru mine nu pentru altcineva.am inceput schimbarea din interior stam si ma gandeam toata ziua:ce pot eu sa fac azi pentru a fii mai sanatoasa? uite azi nu o sa fac aia o sa fac asta. hey sa fac asta sau sa nu o fac?-daca o fac e bine sau rau?

| Azazea a răspuns:

Din fericire sunt slaba si nu trebuie sa ma gandesc la asta, insa probabil ca daca m-as ingrasa cu mai mult de 10 kg as incepe sa ma ingrijorez si mi-as schimba stilul de viata ca sa revin la greutatea initiala, oricum nu trebuie sa te infometezi sau sa recurgi la nu stiu ce metode drastice pentru a fi 90-60-90 cum ai zis tu, decat daca ai 200 kg++ cand chiar nu mai ai control, atunci poate ar fi nevoie de o interventie chirurgicala, dar de obicei nu e nevoie, pur si simplu trebuie sa fii atent la ce mananci, sa fii mai activ, etc ^^

| neanderthalfararusine a răspuns:

Nu,si sincer imi place exact asa cum sunt. Daca as mai slabi as fi prea skinny

| nicoalusoby a răspuns:

Sincera sa fiu nu as lupta niciodata cu kg in plus chiar daca ar trebui. Este mult mai important sa fi sanatoasa si sa te simnti bine decat sa arati bine dar sa fi chinuita sa nu poti manca tot ce iti doresti cand doresti. Eu merg pe principiul "Cine imi e prieten, ma acepta si asa.".A si nu uita cine e gras e si frumos.

| monutza90 explică (pentru nicoalusoby):

Da ai dreptate dar eu nu m-am referit la acele metode prin care te chinui psihic si fizic.

| Almássy a răspuns (pentru nicoalusoby):

Cine e gras nu e frumos.o fata cat ar fi de frumoasa la fata daca merge undeva o sa stea izolata chiar daca prietenii stau cu ea si nu ar trebui sa ii pese crede-ma ca in adancul sufletului nu o sa fie niciodata fericita.

| monutza90 explică (pentru Almássy):

Exact ai dreptate am trecut mult timp prin asta si nu aveam cine stie cate kilograme:1, 60 si 65 de kg dar ma simteam rau, nu mi se dadea atentie ca celorlalte fete.A trecut mult de atunci si m-am schimbat, acum totul este altfel.

| Almássy a răspuns (pentru monutza90):

Si acu cat ai?laughing

Pai de la 65 am ajuns la 55 dar tot mai vreau sa dau 3 kg jos

| Almássy a răspuns (pentru monutza90):

Si ce metoda folosesti acum? si eu mai vreau sa dau 2 kg jos.arat gen pozalaughing

Fac exercitii pilates(sunt foarte bune) si nu mai mananc dulciuri, prajeli, beau multa apa, fac si zumba.Mai dau drumul la muzica cand fac curatenie in casa si incep sa dansez, incerc sa fac cat mai multa miscare.

| XxRoxyxX a răspuns:

Eu sincera sa fiu NU sunt 90-60-90 si sunt foarte multumita de corpul meu. Nu as schimba nimic la mine. Si sincer, decat slaba si cu probleme de sanatate, mai bine mai plinuta si sanatoasa!