| AncaSiAtat. a întrebat:

Fetelor care va dati cu autobronzant, il aplicati si il lasati sa intre in piele apoi il spalati? mie imi ramane pielea lipicioasa dupa aplicare in asa fel incat trebuie neaparat sa il spal, voi cum procedati? ce autobronzante folositi?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Anca, orice autobronzant ai folosi, trebuie sa-l lasi pe piele cel putin 4 ore, si abia dupa aia ai voie sa te speli, pana atunci n-ai voie nici sa te stropisti cu apa, pentru ca bronzul tau va iesi "patat". Bafta!winking day dreaming

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Anca, ma bucur, ca ti-am fost de folos.winking day dreaming

| maduts a răspuns:

Eu am unul verde laughing si dupa ce ma dau cu el stau la soare si apoi ma spaltonguetongue

| danaalexa a răspuns:

Nu il spala! il las asa lipicios pentru ca la un moment dat 1-2 ore intra in piele si nu mai e lipicos si apoi poti sa il speli ca nu se mai ia, depinde de crema unele se duc cu apa, da daca il speli imediat se duce pentru ca nu e intrat si il dai degeaba

| danaalexa a răspuns:

Nu il spala! il las asa lipicios pentru ca la un moment dat 1-2 ore intra in piele si nu mai e lipicos si apoi poti sa il speli ca nu se mai ia, depinde de crema unele se duc cu apa, da daca il speli imediat se duce pentru ca nu e intrat si il dai degeaba.

| Mikata a răspuns:

Au am un autobronzant de la Dove dar nu l-am folosit decat de 2 ori. Te dai cu el, il lasi cam 5 minute sa intre in piele apoi poti sa te imbraci.Nu te speli.De ce te-ai mai dat cu e daca te speli?
Trebuie sa-l lasi sa intre in piele apoi poti sa te imbraci pentru ca daca te imbraci mai devreme o sa-ti patezi hainele si pe piele o sa-ti ramana pete.Crede-ma, nu vrei asta.
Sper ca te-am ajutat.:*