Anca, orice autobronzant ai folosi, trebuie sa-l lasi pe piele cel putin 4 ore, si abia dupa aia ai voie sa te speli, pana atunci n-ai voie nici sa te stropisti cu apa, pentru ca bronzul tau va iesi "patat". Bafta!
Nu il spala! il las asa lipicios pentru ca la un moment dat 1-2 ore intra in piele si nu mai e lipicos si apoi poti sa il speli ca nu se mai ia, depinde de crema unele se duc cu apa, da daca il speli imediat se duce pentru ca nu e intrat si il dai degeaba
Nu il spala! il las asa lipicios pentru ca la un moment dat 1-2 ore intra in piele si nu mai e lipicos si apoi poti sa il speli ca nu se mai ia, depinde de crema unele se duc cu apa, da daca il speli imediat se duce pentru ca nu e intrat si il dai degeaba.
Au am un autobronzant de la Dove dar nu l-am folosit decat de 2 ori. Te dai cu el, il lasi cam 5 minute sa intre in piele apoi poti sa te imbraci.Nu te speli.De ce te-ai mai dat cu e daca te speli?
Trebuie sa-l lasi sa intre in piele apoi poti sa te imbraci pentru ca daca te imbraci mai devreme o sa-ti patezi hainele si pe piele o sa-ti ramana pete.Crede-ma, nu vrei asta.
Sper ca te-am ajutat.:*