Când nu întâlneşti femei cum trebuie, aşa ajungi să gândeşti...
Bazat! Looks, money, status! Restul sunt povesti de adormit normălăii! Personalitatea nu conteaza, cum esti tu ca om nu conteaza. Cel mai important este felul in care arati si cati bani ai in buzunare. Looks = love, money = relantionship, status = respect.
Alea pana in 18 ani probabil ca se uita la culoarea parului dar alea peste 18 ani iti garantez ca nu, au alte interese.
Am auzit pe multe care zieceau ca nu le plac blonzii sau aia cu tatuaje...
Ieri la lucru vorbeau 2 colege ca nu le sta bine cu parul roz sau verde, insa negru sau alb arata mai "sexy" si is trecute de 30
Iar la magazin cand stateam la casa acelasi subiect vorbeau 2 tipe
De mentionat ca nu erau romance.
Adevarul e ca se uita la tot, din ce am observat este ca cel mai important e sa ai cat mai putine lipsuri/defecte decat vice-versa.
Discutabil. In cazul meu nu este asa. Sunt impreuna cu prietena mea care are 25 de ani, si ea s-a indragostit lulea de mine, pentru personalitatea mea si pentru ca am petrecut timp de calitate cu ea la prima intalnire. Eu neavand masina, sau lovele asa multe. Si nici nu sunt vreun frumos de sa zici ca asta a contat. Deci exista si femei de genul. Nu sunt chiar toate pe interes financiar.
Si asta e adevarat! sunt extrem de pretentioase si majoritatea ofera putin spre nimic.
***, eu nu m-as lua dupa ele. Eu am chelie rau, si in parti si in varful capului si n-am auzit vreodat sa se planga vreuna, se uita la buzunar si la cat de barbat esti, iti spun eu.
Stephieee13 întreabă:
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: