Depinde din ce material e facuta rochia, eu as opta mai mult pentru negru. 1. te arata mai splaba 2.se potrivesc cu pantofi, trebuie sa porti niste accesori de aceas culoare cu
pantofi :*
Nu e frumoasa neagra. eu zic un albastru mai inchis asa. am cautat pe net si am gasit ceva frumos. poate iti place. http://www.revis.ro/cumpara/rochie-cu-fusta-clos-made-in-romania-7735333
Eu zic crem( eu am majoritatea rochiilor crem, imi sta bine cu acea culoare).
Folosesc cateodata un corset pentru colacelul mic pe care il am.
Daca tu crezi ca nu iti sta bine mai bine nu o iei si optezi pentru negru.
Stii culoarea mov inchis este ft in top
Eu te-as sfatui sa o iei neagra. Crem nu te-ar avantaja, dar de ce nu o iei rosie?
Hei. Pai alege negru, nu conteaza cate rochii ai tu de culoarea asta. Nu cred ca vrei sa iti iei crem daca nu te simti bine cu acea culoare si sa te temi ca poate sa se observe un colacel, o sa stai cu grija. Ia pe negru si distreaza-te la maxim
Incearca alta culoare. Toata lumea poarta negru si tu ai zis ca mai ai rochite negre. Incearca alt ceva. Nu poti sa stii pana nu incerci. Crem, rosu, verde inchis, albastru inchis, maro avand in vedere ca e sezon rece si nu poti merge cu culori aprinse
Eu zuc mai bine NEGRU.Sta cel mai bine pe un corp si chiar nu scoate in evidenta colaceii...nu conteaza ce rochii mai ai(de alte culori) important e sa-ti placa tie
Fiind deschisa la piele, ti-as recomanda o culoare mai inchisa a rochiei. M-ar interesa ce varsta ai si la ce eveniment o vei purta. Cu pantofii merge desigur o rochie neagra, in primul rand, dar eu cred ca ar merge si o rochie rosie(dar s-ar putea sa iti doresti sa nu fii chiar toata rosie) Desigur, ti-ar sta bine intr-o rochie rosu-inchis sau rosu strident. Nu sunt experta, dar asta este parerea mea, sper ca ti-am fost de folos.
Optez pentru negru. Merge cel mai bine cu pantofi rosii. O sa ti stea super!