Săpun cu sulf. Îl găsești în farmacii, e aproximativ 5 lei, dar eu am încercat foarte multe și n-au funcționat ca ăsta.e foarte bun
Sal'tare!
Am gasit ceva de curand, si iti pot spune ca merge: iaurt amestecat cu fulgi de ovaz. Cat ovaz pui, atat si iaurt. Aplici amestecul pe fata si il ti 25 de minute si dupa aceea te speli cu apa calduta.
O alta varianta ar fi orez pisat(macinat) cu 2 lingurite de miere, pe care le amesteci pana se face o pasta.
In primul rand demachierea dimineata si searal, indiferent daca te-ai machiat in ziua respectiva sau nu pentru a trata/scapa de punctele negre de pe fata. De asemenea, recomandam sa folosesti crema sebo- reglatoare din gama Gerovital Plant Stop Acnee:http://farmec.ro/produse/ten/crema-sebo-reglatoare-purificatoare-96.html
Este o cremă de întreţinere zilnică a tenului seboreic şi acneic. Reglează secreţia de sebum, emulsionează lipidele în exces şi are un efect calmant, cicatrizant şi antiseptic datorită uleiului de gălbenele, extractului de Boswellia Serrata şi extractului vegetal antiacneic. Se foloseşte zilnic, dimineaţa şi seara, după curăţarea prealabilă a tenului cu gelul spumant antimicrobian Gerovital Plant Stop Acnee.
Se aplică pe faţă şi se masează uşor până la absorbţia completă.
MaraMărr întreabă:
georgianadeea întreabă:
Georgian1992 întreabă: