anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ce fond de ten folositi? As vrea sa-mi iau unul de marca, ff natural dar nu ma pot decide de care. happy

8 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Eu am max Factor Lastin Performance si e bun, dureaza, costa cam 45 de ron si arata natural pe fata, daca stii sa-l aplici.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| valThina a răspuns:

Am avut affinitone si nu mi-a placut deloc pentru ca nu imi acoperea cearcanele.acum folosesc de la miss sporty si sunt f multumita. n trebuie sa dau mult si acopera extrem de bine.big grin si il gasesti pentru toat tipurile de ten big grin

| valThina a răspuns:

Aa am uitat sa iti zic ca este si ieftin (120. 000 - 150. 000lei vechi)si mie imi ajunge 3 lunibatting eyelashes

| beka a răspuns:

Da da affinitonul ii bun si astea cu apa termanala din farmaciwinking Avene, Vichy, Uriage...is foarte bunehappy

| jolie a răspuns:

Mie cel mai mult mi-a placut cel de la clinical e super dar acum am de la loreal hmm e bunicel

| hiphopbeatz a răspuns:

Affinitone de la maybaline new york. este bune deoarece nu arata ca o masca pe fata

pace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci eu am folosit mai multe fonduri de ten cunoscute si iti recomand :
Maybelline dream satin : este ft bun, da un aspect minunat pielii
Vichy : da un aspect sanatos si natural pielii
L'oreal : noul fond de ten l'oreal chiar ca e ca si vata de zahar si se topeste printre degete, vb ft serios. Eu am devenit dependenta de el, din pacate nu mi'l permit acum trebuie sa astept alocatia de luna viitoare.

| simona_7326 a răspuns:

Eu folosesc fondul de ten de la avon si sunt foarte multumita