Eu am max Factor Lastin Performance si e bun, dureaza, costa cam 45 de ron si arata natural pe fata, daca stii sa-l aplici.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Am avut affinitone si nu mi-a placut deloc pentru ca nu imi acoperea cearcanele.acum folosesc de la miss sporty si sunt f multumita. n trebuie sa dau mult si acopera extrem de bine. si il gasesti pentru toat tipurile de ten
Aa am uitat sa iti zic ca este si ieftin (120. 000 - 150. 000lei vechi)si mie imi ajunge 3 luni
Da da affinitonul ii bun si astea cu apa termanala din farmaci Avene, Vichy, Uriage...is foarte bune
Mie cel mai mult mi-a placut cel de la clinical e super dar acum am de la loreal hmm e bunicel
Affinitone de la maybaline new york. este bune deoarece nu arata ca o masca pe fata
pace!
Deci eu am folosit mai multe fonduri de ten cunoscute si iti recomand :
Maybelline dream satin : este ft bun, da un aspect minunat pielii
Vichy : da un aspect sanatos si natural pielii
L'oreal : noul fond de ten l'oreal chiar ca e ca si vata de zahar si se topeste printre degete, vb ft serios. Eu am devenit dependenta de el, din pacate nu mi'l permit acum trebuie sa astept alocatia de luna viitoare.
anonim_4396 întreabă:
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: