Eu folosesc balsam si sampon de la Garnier Naturals dar inainte folosesc o lotiune regeneranta
Poti sa'mi invrijesti parul si cu o masca facuta acasa 2 galbenusuri de ou, 1 lingurita de ulei de ricin, 1 de ulei de masline si vitamina A se amesteci dupa care le aplici pe par. Masca se lasa aprox 2 ore. Pe cap iti poti pune o punga/ folie sau un prosop umezit in apa calda, dupa te speli normal sampon balsam:d. Masca asta este foarte hranitoare pentru par si cica ajuta la cresterea parului . Succes
Cumpara-ti masca de la SERICAL este superr! O folosesc mereu. am un par foarte lung si sanatos.te asigur ca nu vei regreta. eu mi am si decolorat parul si m am vopsit des.dar am acelasi par plin de stralucire. pretul e ff bun cam 15. lei depinde de magazin si iti ajunge vreo 5 luni. la 2 spalari pe saptamana http://www.shopmania.ro/......al-3207495
Ulei de ricin, ou si miere.ii foarte bun si creste parul f repede de la masca asta.succes:*
Mastile si samponurile de la karot sunt foarte bune si cele din plante le gasesti la plafar iti fortifica si iti regenereaza parul foarte bine sunt mai scumpe dar natarale
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: