| larisar a întrebat:

Fetelor ce parere aveti de site-urile precum www.starshiner.ro sau www.dreamfashion.ro... as dori sa imi comand o rochita pentru banchet, dar sunt cam nehotarata si neincrezatoare. As vrea sa ma sfatuiti daca ati cumparat de pe aceste site-uri ce parere aveti? Mai e putin timp.

Răspuns Câştigător
| bella_7690 a răspuns:

Ambele site-uri sunt ok, in ciuda atacurilor la adresa dreamfashion a persoanelor (care par ca a fii aceeasi persoana) care sustin starshiner, sunt chiar amuzata de aceste atacurilaughing
Eu imi comand si de pe un site si de pe celalat de fiecare data cand imi sare ceva frumos in ochi.
Am primit ok produsele de la ambele magazine.
Asa ca sunt multumita. Cel mai important lucru este sa ne placa ceea ce ne comandam, asa ca fetelor, sa avem spor la shopping.big grin

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fim seriosi! Eu mi-am cumparat o rochie de la starshners si is complet dezamagita de ea sad. Materialul oribil, difera total de cel prezentat de ei, si culoarea stearsa. Aveti mai mare grija fetelor cand cumparati, sunt multe produse care nu merita banii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt incantata luand in considerare ca la starshiners gasesc in fiecare saptamana o groaza de haine noi- nu gasesc nicaieri o asemnea varietate, chiar daca locuiesc in bucuresti- degeaba hainele lor sunt cele mai tari! nu am avut nici o problema pana acum, eu sunt multumita. nu va inteleg fetelor daca ceva nu va place de ce nu returnati? vi se ofera posibilitatea si aveti ocazia sa fiti multumite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La indemnul vostru fetelor am comandat si eu de pe dreamfashion! eu fiind clienta fidela starshiner si ghici ce. m-am trezit cu un un pachet cu 2 rochii pline de ate care atarnau, cu materialul descusut intr-o parte si atentie mare fara eticheta ssi fara factura sau vreun act doveditor ca am cumparat-o de la ei. adevarat ca unele haine sunt aceleasi, pretul putin mai mic dar la transport vreau sa va spun ca am iesit mai scump decat ieseam la starshiners, dar calitatea articolelor nici nu se compara cu cele cu care eram obisnuita. si totusi nu inteleg de ce nu mi-au pus factura?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu mi-am cumparat de la starshine mai multe, chiar sunt multumita de ele, til recomand cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vreti sa faceti bani rapid faceti cont aici, nu e greu.nu va costa nimic sa faceti cont trebuie doar sa dati CEATE A NEW FREE ACONT si deja aveti 6 dolari numai pentru simpla inregistrare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va zic sincer, nu am indraznit sa comand pana acum dupa internet haine. De multe ori am fost tentata sa cumpar dupa site-ul celor de la starshiners, dar cand vrei sa trimiti comanda iti cer CNP-ul, ceea ce nu mi se pare destul de ok...asa ca am renuntat. Cum in ziua de azi se intampla atatea chestii ciudate, nu mai ai incredere nici in umbra ta. Nu de alta, dar cunosc cazuri concrete sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu prefer sa caut prin magazinele din oras decat sa imi cumpar de pe magazine online. poti comanda ceva si cand ajunge comanda vezi ca nu iti vine sau poate nu-ti place cum iti sta. o sta bine pe fetele de pe site-ul de unde iti comanzi da pe tine nu se stie cum sta.asa ca mai degraba cumperi dim magazinul din oras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar la fanfashion sunt mai ieftine.Adio starshinershappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot gasi un magazin cu rochii ca pe site?

| Rolleer a răspuns:

Buna, uite aici vei gasi alternative starshiners: http://shopmaniac.ro/magazine-online

| larisar explică:

Am comandat pana la urma o rochita insa sunt dezamagita de ea. este de o calitata foarte proasta si cu un pret exagerat de mare dar asta e data viitoare nu o mai fac happy am mai comandat de asemenea si de pe miniprix desi nu sunt multe haine frumoase de unde poti alege, preturile sunt foarte ok si sunt de firma. Mi-am comandat doua bluze de la bershka si o rochita superba de la pimkie si ink una pe rosu super la pret de 30 de lei.

| anamarya7 a răspuns:

Eu am cumparat mult timp de pe starshiners, dreamfashion, gossip etc. ...insa in ultimul timp cumpar numai de pe www.FanFashion.ro pentru ca sunt aceleasi haine dar mult mai ietine...

| Rebeca_6242 a răspuns:

Iti recomand www.fashion-star.ro

| adelapodnari a răspuns:

Mda, pareri pro si contra se pare.
Eu vin cu o parere foarte pro in momentul acesta. Cumpar de la Starshiners de mai mult de 1 an si sunt foarte multumita. Hainele pe care mi le-am luat eu nu au avut nici o problema, scamosare sau cum spuneti voi.
Draga Anonim, articolele sunt din poliester si elastan dar poti citi clar pe site lucrul acesta, nu este ascuns, scrie la fiecare articol din ce material este, daca tu ai ales sa cumperi poliester, poliester ai primit fara nici o indoiala, puteai sa alegi bumbac linistit/a. Pot sa spun ca rochiile de poliester, vascoza sau bumbac toate sunt la fel de frumoase, va spun asta ca am cumparat din toate.
Asa ca, puteti incerca linistite, fiecare cu parerea lui, eu pot sa va spun ca nu m-au dezamagit deloc, in schimb dreamfashion asta nu ma incanta deloc, este o copie a siteului Starshiners, nu m-ar tenta niciodata sa cumpar de la ei.
Adelina Potnari

| adelapodnari a răspuns:

Am primit costumul de baie Twist White si sunt f. multumita atat de calitate cat si de felul cum imi vine. Suntet f. tari! Bravo!

| amaliazbarcea a răspuns:

Da, ai dreptate, se pare ca doamna si-a introdus si Retur pe site, imediat dupa ce a postat "anonima".
Nu are rost sa o mai atacam, da-o incolo doar ca e aiurea sa vina cu reclame si cu pro pentru siteul ei. Mai bine se abtine pentru ca e pura reclama si e clar vizibil.

| love18 a răspuns:

Starshiner e un mare bazar de haine de proasta calitate. Eu am comandat o jacheta de blugi si am primit asa: o jacheta dintr-un material de proasta, proasta calitate, fermoarul stricat, si pe langa toate aceste lucruri avea o sigla pe spate metalica care nu aparea in prezentare desii aveau poze cu partea din spate, si fermoar dublu, iar in pozelel lor, fermoarul era simplu. M-a costat cu transport 290ron. Va dati seama? Rusine, nu recomand!