Cel mai frumos de la Avon mirose Today, restul toate seamana.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Cum spune Lolita, du-te intr-o parfumerie si incearca tu cateva, degeaba ti-as spune ce imi place mie pentru ca gusturile difera si poate ceva ce ti-ar placea tie enorm eu nu ti-as recomanda
Cel mai bine intra intr-o parfumerie si incearca cateva parfumuri, ti.-as recomanda cateva dar nu stiu cu exactitate la ce preturi te referi.
Incearca Perceive de la Avon. Sau Passion Dance. Tot de la Avon. Si BlackXS by Paco Rabanne e ceva de genul...pai, mult succes
C-Thru, Miss Lomani, Percieve, Pur Blanca9[29, 99 lei], Little White Dress[45, 99 lei], Apa de parfum In Bloom By Reese Witherspoon[99, 00 lei], Far Away[61, 00 lei], Treselle[61, 00 lei], True Glow[61, 00 lei], Passion Dance[29, 99 lei], Celebre[29, 99 lei], Just Play[29, 99 lei]. Pwp
FM, Percive, purblanca(dar nu e favorit...)depinde de gusturi, givenchy, ooff nu stiu ce sa zic! chanel sau Dior Fahnreit
Christina Aguilera
passion dance de la avon
freya de la oriflame
guess adica asta https://www.thediscountperfumeshop.com/images/60824W.jpg
cacharel eden
dior si'adore
Deci ce a zis xoxolina nu e bun. Exemplele ei sunt foarte naspa mai ales passion dance. Le am pe toate d l avon si nu persista. Miros ele fain da nu-s bune.Inceraca tot de la avon, este un parfum care acum nu mai apare in cataloage, se numeste RARE PEARLS este extraordinar si coasta pana intr-un milion. fundita? hai te rog
Pentru cine a zis ca cersesc fundita! da cersesc, si? care-i problema ta? cerseste si u...
Piperate:aromadiciac are o nota de piper roz si este fff dulcee sau tressele care are de asemenea o nota piperata mai florala grace are o nota floral pikanta ca de cristal asa f proaspata si sunt mai acceptabile la pret un pic piperat mi se pare si coco madmoiselle chanele - astea ar fi cele din categoria chipre dar moshino nu stiu cum miroase. la care te referi>? eu stiu de glamour si cheap and chic dar nici unul nu i se parea piperat probabil glamour un pic dar daca nu stiu care e exact iti recomand doar cele cu "piper" guccy-guccy by guccy, lancome hypnose senses, trussardi-trussardi skin
Hermes, dar e si asta destul de scump, am si eu moschino, super faine. Mai accesibile nu stiu ce sa zic... cauta cand sunt reduceri la hugo boss, lancome, carolina herrera, escada, d&g nu prea ai cum sa simti un miros gen moschino sau hermes la un parfum ieftin. Daca ai posibilitatea sa calatoresti cu avionul, cauta in marile aeroporturi, gasesti oferte! Sau in magazine gen Douglas, dar nu este in Ro. sper ca te-am ajutat cu ceva!
apopo, fain avatar!
helga întreabă: