| sam a întrebat:

Fetelor, ce pot sa folosesc ca atunci cand imi intind parul sa imi stea perfect drept? ma streseaza ca atunci cand il intind sta drept dar in cateva ore sau chiar mai repede cand ies din casa, se increteste!
ceara? ulei?

mersi! happy

Răspuns Câştigător
| Alleeexaa a răspuns:

Heyhappy. Sa nu faci prostia sa te dai cu fixativ!straight face. Fixativul il increteste mai tare! Asa am facut si eu pana am mers la cuafor mi-a zis ca nu e binestraight face. Si eu am tot philips si totusi nu indreapta perfectstraight face. Probabil ai putin par natural si de aceea nu se intinde perfect sau dureaza mai putinstraight face...in legatura cu ce ai putea sa folosesti:
- Un sampon pentru. par drept sau exista multe feluri de sprayuri sau creme pentru parhappy!(mentinerea parului drept)
Nu uita! Sa nu folosesti Fixativ pe parul indreptat pentru ca il incretestestraight face!
Sper ca te ajuta cu ceva:*
Succes si sper sa reusesti sa ai parul asa cum iti doresti!:*

6 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Si eu patesc la felsad cred ca nu este placa destul de buna, desi e de la remington a mea si cica astea sunt cele mai bune.cand iesim afara probabil se increteste si de la atmosfera, daca e umezeala in aer...

| Kqzu97 a răspuns:

Eu cand ma duc sa-l intind, cea care mi-l intinde mi-l da cu un ulei ca sa nu se increteasca repede, acum 3 zile l-am intins si inca sta perfect drept

| LuLy_5981 a răspuns:

Exista uleiuri speciale care faciliteaza indreptarea parului si care ajuta la mentinerea acestuia drept cat mai mult timp.
Se aplica pe fiecare suvita, dar nu de la radacina, ci mai aporoape de varfuri, inainte de a folosi placa. Asa iti protejezi parul sa nu se usuce prea tare. Iar ca sa reziste si mai mult, dupa ce termini de folosit placa, da-ti cu niste ceara de par pe suvite, in special pe varfuri. Ceara are rolul de a ingreuna firele de par, care vor pastra mai mult timp coafura dorita. Bafta! happy

| sam explică:

Nu crd ca e de la placa... a mea e philips
cred totusi ca exista ceva sa reziste mai mult drept! sper de fapt! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca e un sampon bun de par drept.winking
ori da-ti cu fixativ.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic dar poate zic bine...
pai placa de intins parul si poate sta nu stiu eu nu folosescbig grindar poate o sa mearga