Hey. Sa nu faci prostia sa te dai cu fixativ!. Fixativul il increteste mai tare! Asa am facut si eu pana am mers la cuafor mi-a zis ca nu e bine. Si eu am tot philips si totusi nu indreapta perfect. Probabil ai putin par natural si de aceea nu se intinde perfect sau dureaza mai putin...in legatura cu ce ai putea sa folosesti:
- Un sampon pentru. par drept sau exista multe feluri de sprayuri sau creme pentru par!(mentinerea parului drept)
Nu uita! Sa nu folosesti Fixativ pe parul indreptat pentru ca il increteste!
Sper ca te ajuta cu ceva:*
Succes si sper sa reusesti sa ai parul asa cum iti doresti!:*
Si eu patesc la fel cred ca nu este placa destul de buna, desi e de la remington a mea si cica astea sunt cele mai bune.cand iesim afara probabil se increteste si de la atmosfera, daca e umezeala in aer...
Eu cand ma duc sa-l intind, cea care mi-l intinde mi-l da cu un ulei ca sa nu se increteasca repede, acum 3 zile l-am intins si inca sta perfect drept
Exista uleiuri speciale care faciliteaza indreptarea parului si care ajuta la mentinerea acestuia drept cat mai mult timp.
Se aplica pe fiecare suvita, dar nu de la radacina, ci mai aporoape de varfuri, inainte de a folosi placa. Asa iti protejezi parul sa nu se usuce prea tare. Iar ca sa reziste si mai mult, dupa ce termini de folosit placa, da-ti cu niste ceara de par pe suvite, in special pe varfuri. Ceara are rolul de a ingreuna firele de par, care vor pastra mai mult timp coafura dorita. Bafta!
Nu crd ca e de la placa... a mea e philips
cred totusi ca exista ceva sa reziste mai mult drept! sper de fapt!