Eu il folosesc pe cel de la to faced non stop.
Mereu il am in portfard, si il recumpar oricand.Rezista foarte bine machiajul si este si mai pigmentat.
Iar ca primer de fata il folosesc pe cel de la sephora si e suuper.Pup
Incearca Urban Decay http://pinkchiffonbow.files.wordpress.com/2013/02/collageigiugi.jpg
Iar pentru fata eu pentru anotimpul rece il folosesc pe cel de la sephora, se intinde mai usor fondul de ten dar altceva nu face, ma ajuta sa nu apara zonele uscate pentru ca nu folosesc crema sub fond de ten.
Imi place primerul de la Essesnce! ESSENCE I Love Stage! Este foarte bun, ti-l recomand!
Cele de MAC, Make-up forever sunt foarte bune, iar pentru zona ochilor mie imi plac si cele de la Seventeen.
Eu folosesc ELF. Unii spun ca ar fi un dupe dupa Urban Decay Primer Potion, dar asta nu prea cred Pentru mine functioneaza, am pleoapele super uleioase si cand il folosesc nu se duce fardul si nici nu se strange in pliu. Pretul e mic, vreo 9 lei parca Dar daca vrei ceva cu adevarat bun, incearca Urban Decay Primer Potion sau Too Faced Shadow Insurance, sunt folosite si de unii makeup artisti, dar sunt cam pricey
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: