Daca sunt cu prietenul meu ii spun:Uite ce bunaciune de fata
Fiecare femeie are ceva frumos al ei
Nu simt nimic special. De obicei i le arat si partenerului meu, pentru a le admira si el.
In general admiratie dar numai daca respectvele fete frumoase sunt si arnajate nu de orcie forma. cand sunt cu sotul i le arat si lui. cu privirea nu se inseala
Nu simt nimic probabil zic: ce frumoasă e tipa aia, e mai frumoasă ca mine, nu? ( zic asta ca să-mi zică el că eu sunt mai frumoasă, normal ) şi cam atât this is me!
Daca intr-adevar sunt frumoase leadmir si dacimi place in mod deosebit ceva la ele ii arat eu lui, adica il fac atent.
Nu cred ca ar trebui sa crezi ca altele sunt mai frumoase decat tine...nu ma consider cea mai frumoasa, dar nu las calitatile altor fete sa ma puna in umbra...cand sunt cu prietenul ce? sunt cea mai fericita
O vorba din batrani zice ca..."ce-i frumos si lui D-zeu ii place". De simtit nu simt nimic, ma uit la ea admirativ si-ii atrag atentia si sotului meu(asta in cazul in care nu a vazut-o el primul'.
Comentam pret de cateva secunde despre frumusetea d-soarei si apoi reluam firul discutiei pe care o purtam inainte de frumoasa aparitie.
Poate putina invidie, dar ma linistesc cu gandul ca toate suntem frumoase in felul nostru
Atunci cand sunt singura pe strada si este o fata imbracata frumos, eleganta o apreciez si imi place sa trag si eu cu ochiul, chiar si atunci cand sunt cu el. Dacavorbim de haine, accesorii si tot soiul si tu obisnuita cu 2, 3 randuri de haine, te simti un pic nedreptatita, ca si cum ai spune `acela are si eu nu`.
Toti si toate suntem frumosi si omul face haina, nu haina pe om.
Draga mea chiar daca esti sau nu cu prietenul tau atunci cand vezi o "fata mai frumoasa" nu trebuie sa intri in panica deoarece sa stii ca inclusiv "frumusetea" este relativa si un proverb romanesc suna cam asa:"nu e frumos ce e frumos ci e frumos ceea ce-ti place". Si pentru a avea o relatie deschisa fara crize de gelozie solutia este ca tu impreuna cu prietenul tau sa admirati ceea ce voi considerati frumos fara accese de gelozie.
In primul moment mi se cam inmoaie picioarele dar apoi ma uit mai bine si remarc ca are un secret de makeup, de coafura, ca si-a gasit ce o avantajeaza cel mai bine si de aceea arata asa - si asta este in 99% din cazuri! Asta pentru ca mie, de obicei, mi se par frumoase fetele foarte aranjate. Totusi uneori vad si fete complet nemachiate si foarte frumoase dar ma gandesc in sinea mea ca poate nu toti baietii o le vor remarca chiar daca sunt foarte frumoase. Baietii vor si cu foarte mult lux pe ele (degeaba se plang ei ca nu suporta materialistele ca pe astea cel mai mult le iubesc!). Eu mai ales cand vad una cu mult lux simt ca imi fuge pamantul, sincer! Ma simt mai rau decat atunci cand vad una mai frumoasa dar cu adidasi de 10 lei! Am fost foarte sincera!
Ma simt cam urat... de ce nu a putut da dumnezeu la fel de multa frumusete la toti. dar eu ma gandesc mai bine altele mai frumoase decat mine si eu sa fiu frumusica decat sa nu am un picior sau o mana sau cine stie ce boala. aia cu sigurnta nu se gandesc la frumusetea deplina ci doar sa fie sanatosi. mai bine ca mine decat ca ei.si pentru orice persoana urata, frumoasa draguta simpadica, superba, splendida isi are jumatatea
Sincera sa fiu mi se intampla in fiecare zi. una din prietenele mele nu este frumoasa. este superba. si la inceput imi era frica ca nu o sa se uite nimeni la mine deoarece ea era mai frumoasa. dar nu e adevarat. adica eu am o personalitate (nu ca ea nu ar avea) fiecare avem... si nu uita ca baietii la un moment dat se plictisesc de fetele frumoase si usoare. deci nu conteaza ca nu esti fotomodel ci ce ai in cap si personalitatea. si de fapt mereu se va gasi cineva mai frumoasa ca tine si cineva mai urata >
Sincera sa fiu, le privesc cu admiratie si, daca frumusetea lor se datoreaza vestimentatiei, machiajului, incerc sa iau exemplu. Cand vad ceva frumos nu cred ca trebuie sa fiu invidioasa, ba chiar ii arat si prietenului daca suntem impreuna. Nu consider fetele frumoase o amenintare pentru relatia mea. Daca esti sigura pe tine, nici Miss World nu-ti poate lua prietenul
Libelle întreabă:
kisses_5778 întreabă: