Paii mai intai trebuie sa le inmoi in fiecare seara in apa fierbinte cu sapun. apoi trebuie sa iti iei o crema speciala pentru. acest lucru.Du-te la farmacie si cere`i doamnei farmaciste o crema pentru. calcaie ...sau daca ai de la cine ia un catalog avon si cumpara`ti o crema de acolo...sigur are si pentru. calcaie.:XSper ca te-am ajutat
Pai te poti duce la farmacie si sa intrebi ce crema de calcaie ar fi mai buna.
Buna!
Trebuie sa iti inmoi calcaiele in fiecare seara in apa fierbinte cu sapun si apoi sa le dai cu crema.Crema o gasesti in faramcie.ii spui dnei farmasiste de crema pentru calcaie ea iti va da... daca nu cumpara`ti de la avon. App scuze daca am dt doua raspunscuri dar nu stiu ce are TPU :X
Buna:-H pai eu am o crema f buna se numeste heel rescue si in 2 zile a trecut le gasesti in farmaciii
dar mai intai:inmoaieti picioarele in apar fierbinte si dupoa te dai cu crema
Eu am obtinut rezultate excelente, tinandu-mi picioarele in apa calduta, apoi am aplicat pe ele crema School care costa 35 Lei.Ti-o recomand cu caldura.Anul trecut tin minte ca am cumparat o crema romaneasca scria pe ea crema pentru ingrijirea calcaielor,nu mai retin cum o chema, dar a fost mai ieftina, si la fel de eficienta.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: