Abdomene...incearca sa faci 10 dupa 15 si tot asa si nu manca dupa ora 19 maxim! funda?
Incearca sa faci abdomene incepi cu 5 abdomene in prima zi dupa care a doua zi incerci 6 dupa aceea 7.nu incepe in forta dintr-o data trebuie sa iti construiesti rezistenta in schimb si alergatu e foarte bun dar trebuie sa iti controlezi respiratia pentru a nu oboasi.eu le practic si nu mai am aproabe pic de suncaa pe abdomen. eu le fac zilnic.
Mult Succes ...atentie trebuie sa le faci zilnic pentru a avea rezultate. Nu uita persevereaza te pup ... Funda?
Abdomene abdomene abdomene... dar nu 10 -15 cate ti-a recomandat painfull... eu merg la sala si fac cam 400-500 pe zi. si sa stii ca am reusit sa fac un abdomen ok dupa cateva luni. daca mai vrei si cateva patratele. trebuie sa faci de la 1000 in sus pe zi. incepe cu multe abdomene pe zi ca muschii sa lucreze, sa faci febra musculara ( atunci cand faci febra inseamna ca muschiul lucreaza!) si a2a zi la fel de multe chiar daca ai febra si te doare, dar doar asa o sa vezi rezultate!
nbghgkj întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: