Hmmmm... la scoalaa'... A, pai, poti sa-ti faci o coada la spate cu cateva suvite lasate libere, ceea ce iti da un aer putin neglijent. Sau o coada de cal. Nu alege in nici un caz doua cozi, vei arata ca o tocilara. In schimb, poti sa adopti un nou look : tunde-te putin, sau putin mai mult Se poarta tunsorile bob, par mediu! Sper sa-ti fi fost de ajutor, nu uita : fii increzatoare!
Eu il tin impletit, in coada si cateodata in coc si chiar am vazut ca aproape toate fetele( de la mine din clasa) care au parul mai lung il porta tot in coc, iar cateva printre care ma aflu si eu impletit sau in coada. Poti sa incerci alta impletitura super faina pe nume "coada de peste". Gasesti videoclipuri cu ea pe net si inca una iarasi faina numita "coada de peste". Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Eu mi-l impletesc.Coroana spic in diferite pozitii (ai devoie de cinea sa te impleteasca), coada de peste sau coc. Nu-mi place sa ma aranjej in exces.Acolo putin prins si gata.Doar cand am timp ma mai aranjez.Cauta pe youtube daca nu sti cum sa impletesti.
Sunt tot felul de videoclipuri pe YouTube si mie mi-au fost de folos
anonim_4396 întreabă: