Pai...fiecare in felulu lui are o parte frumoasa...un baiat frumos ar fi frezacu gel >fara nu merge. apoi imbracamintea, depinde de eveniment dar tot timpul chipes, ff aratos si hainele sa'l faca sexy sa nu fie " dintr'o bucata" >sa fie respectos si zambetul conteazacam atat
Sa aiba macar 1, 73, parul-cu cat mai lung, cu atat mai bine, culoarea nu conteaza.Hainele nu-s prea importante, sa nu se imbrace cu tricouri roz sau mulate.
@ LilFIghter - mie mi-se pare ca voi va asteptati la femeia perfecta, sa arate a fotomodel, sa faca tot ce ziceti voi, sa fie maleabila si sa va scarpine si in cur daca ii cereti in timp ce voi vreti sa stati ca niste sultani, iar noi va acceptam cu defecte de comportamen, cu burta, etc.
Acum sa trec la subiect - Freza, imbracamitea, trasul de fiare si altele nu te fac mai frumos, doar te scot in evidenta, bine acum nu trebuie sa te ombraci ca un clovn ca poti sa fii scos in evidenta si din punct negativ. Frumos poti sa fii ca asa te-a lasat natura sau prin atitudine, oricum ai arata daca ai atitudinea corecta devii atragator.
Cat despre elementele fizice mie imi plac cei cu parul lung, imbracati in piele, dar asta e in functie de gusturi, mie imi place mai mult silul rock, asta nu inseamna ca nu imi poate place un baiat cu par scurt sau imbracat casual. Altor fete nu le plac de loc cei cu parul lung, depinde de fiecare fata in parte si nu le poti impaca pe toate.
Pai, in niciun caz nu vreau blond cu ochii albastri, ...in general nu imi plac blonzii, as prefera par brunet, ochii caprui sau verzi, mai inalt ca mine cu vreo 2 cm, sa nu fie un slabanog dar nici gras!, sa ii placa sa poarte blugi si tricouri albe sau rosii...sau negre.
Si cam atat
Uite si cum vreau sa fie in ''interior''
Bun, atent, sa nu injure de fata cu mine, sa stie sa raspunda la o injuratura in caz ca cineva ii spune ceva, sa fie super super amuzant, sa ma inteleaga, si sa nu vrea prostii.
PaPa:*
Dupa parerea mea un baiat frumos este blond cu ochii albastrii sau brunet cu ochii caprui :d in rest sa arate bene la corp :d
Din pacate fetelor, natura nu a creat baiatul perfect pe care toate il visati. Fara suparare dar de cele mai multe ori va asteptati de la un baiat la prea multe, suntem si noi doar niste fiinte lenese
Pai mie imi plac cu parul putin peste ochi si sa fie mai lung parul.Adica nu scurt cum il au unii baieti, mai lung putin.La imbracaminte sa nu fie ceva de genu"negru, negru si negru" sa aiba haine cum ii plac de fapt. Ochii As vre sa fie ori albastri ori verzi.Sa nu poarte cercel.Si cam atat...
Sa aiba ochii verzi, par saten deschis, sa fie mai inalt ca mine, sa fie slab.sa nu se imbrace ca un curcubeu.
ZzZzZzZz întreabă: