anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, cum va place sa va duceti la cumparaturi? singre sau cu prieteni/prietene?

10 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Ori singura, ori cu un grup mic: 2 maxim 3 persoane happy

| Mangustă a răspuns:

In general singura si cu o lista in mana. Intru in magazin, cumpar ce e nevoie si am plecat. Eficient si fara pierderi.

| Hieer a răspuns:

Cu prietenel...atunci cand vreau sa imi cumpar ceva isi zic si ele parerile big grin

| Hikarie a răspuns:

De obicei merg cu prietenul meu sau cu parintii (de cele mai multe ori incerc sa merg si cu tata), pentru ca intodeauna am nevoie de ochiul "critic" al unui barbat mai ales atunci cand imi cumpar haine sau pantofi.

| Louuder98 a răspuns:

Nu imi place sa merg singura pentru ca ma hotarasc greu, sa cate o data nu imi dau seama daca ceva nu imi sta bine de prima data. De aceea am nevoie de o a doua opinie, si merg mereu cu BFFwinking

| sweetheart16 a răspuns:

Mie îmi place cu prieteni. Pentru că e totul mult mai ok. Mai primesc o părere, mai ne şi distrăm. Dar ţie?

| Clape a răspuns:

Cred ca singura...

| Dyannax a răspuns:

Cu prietenele pentru ca ma decid greu

| iuliapysutz a răspuns:

Depinde si ce vrei sa cumperi, daca e vorba de haine ar fi bine macar o persoana draga tie dar care sa iti spuna adevarul.

| floryroxy90 a răspuns:

Nu singura pentru ca nu ma decid si am nevoie si de o parere, ca singura poate oglinda te face sa te vezi intr-un fel si de fapt iti sta altfel...