Nu il mai usca cu feonul, lasa-l sa se usuce natural astfel il vei distruge daca vei continua sa il usuci pe o perioada mai indelungata de timp.
Nu-l mai usca cu nimic,lasa-l sa se usuce de la sine. Nu face bine, plus ca-i vara... cat de greu poate sa se usuce? Iarna, poti sa-l folosesti, ca no, e frig, e naspa sa stai cu el asa!
Eu iti recomand sa nu il mai usuci cu feonul, foloseste balsam si vei avea un par super sanatos si voluminos
Nu ti-l usca cu uscatorul! Puneti un prosop pe cap si invartel pana iti sta si lasa-l sa se usuce natural ca asa va fi bine pentru parul tau!
Pai eu mil usuc putin cu feonu. Si daca e sa ies in oras ma spal mai devreme ma usuc unpic si apoi il las sa se usuce el de la sine. Ori cum e caldura.
La fel si eu, cu feonul dar in acelasi timp il si pieptan pentru a fi cat de cat drept si sa nu fiu nevoita sa "bag" placa in el..Si eu niciodata nu imi prind parul cand e ud in coc pentru ca atunci cand se usuca n'are nici un Dumnezeu
PS : si ai grija si ce elastic de par folosesti de preferabil alea din material... cele de "guma" care au un fier la capat iti face parul "franjururi" cum zici tu