Eu una prefer naturaletea, pentru ca multe fete devin dependente de fond de ten, rimel, ruj, etc... cel mai bine ca lumea sa te vada asa cum esti in realitate, nu sa fi mereu `mascata`, nimeni nu spune sa nu te aranjezi dar fara sa exagerezi si sa fi mereu machiata, cunosc si eu multe fete care atunci cand se machiaza arata ca niste papusi barbie, iar fara machiaj te sperii, noi ne obisnuim asa cu o persoana si ni se pare ciudata parca are o fata palida si bolnava, cand vedem o fata care de obicei se machiaza apoi nu se mai machiaza, arata total schimbata.Cand merg undeva, la o petrecere, la o festivitate, undeva, atunci ma machiez mai strident, dar asa in general nu prea ma machiez, si daca o fac, cat se poate de natural, sa nu se observe mare diferenta intre felul cum arat machiata si nemachiata.
E nu ma machiez decat ff rar.la ocazii foarte speciale.doar ma dau cu rimel.si orisicum si cu machiaz si fara sunt aceiasi.pentru cine ma cunoaste
Eu mă machiez aproape zilnic da` nu sunt dependentă, nu mă machiez rău, depinde de stare Nu consider a fi ceva rău, e vorba doar de puţin machiaj, unele sunt foarte urâte nemachiate dar eu una consider că nu sunt
deci de ieşit din casă nemachiată ies foarte des, deci nu sunt genu ăla de fată care nu iese din casă fără puţin rimel, fond de ten sau ruj
Mie mi-ar place ca iubita mea sa foloseasca machiaj dar discret. Nu imi plac fetele care exagereaza. M-as bucura mai mult sa fiu cu o fata care e frumoasa in mod natural.
Buna.Sunt de acord cu tine.Majoritatea colegelor mele se machiaza foarte strident si chiar nu le sta bine. Te poti machia, insa nu trebuie sa lasi ca acest lucru sa devina o obisnuinta.Nu m-am dat niciodata cu pudra, si multa lume imi spune ca am un ten foarte frumos.Folosesc doar balsamul de buze Nivea, care ofera putina stralucire buzelor.
Eu sunt a 7a si port dermatograf si putintica pudra, sa imi ascund imperfectiunile si desigur dermatograful subtire si imi sta bine
Eu ma machiez mai mereu cand ies undeva, deoarece imi place arta aceasta a machiajului . Imi place foarte mult sa fiu aranjata mereu. Nu imi fac un machiaj strident, ci doar un pic rimel si uneori fard. Numai atunci cand ies in club adopt un machiaj mai strident. Dar, daca ma duc pana la magazin sau in piata, nu stau sa ma aranjez. Si mai sunt si momente in care pur si simplu nu am chef sa ma machiez si ies nemachiata din casa. Am iesit si in club chiar nemachiata. Este adevarat ca unele fete exagereaza in viata de zi cu zi prea mult cu machiajul. Ziua, folosesc mult prea mult negru la ochi (creion dermatograf, tus, fard) si prea mult fond de ten care are un aspect inestetic. Si eu folosesc fond de ten, dar foarte putin si nici nu se observa ca m-am dat. Mai mult pentru cearcane dimineata, folosesc. Si uneori pentru a-mi ascunde pistruii .
Pai, sincer eu nu ies afara fara sa nu ma machiez.Ma simt mai bine machiata si imi place sa fac asta.Si de obicei am machez strident si la scoala.Nu cred ca exista fata care, nu-i place sa se machieze.
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: