Raspunsul la intrebarea ta este "din prostie fac asta ele". In loc sa se duca la psiholog si sa zica ca nu se simt bine asa, ca sa afle complexele din spate care s-au format pe anumite traume si sa le rezolve, ele fac prostia asta.
Altele o fac din pura prostie, doar ca vad la altele ca au facut, fara sa aiba complexe.
Daca ai un complex, te duci la psiholog si rezolvi, nu faci tampenia asta. Si acum 80 ani cand nu se facea asta, ce faceau alea cu complexe? Iti zic eu ca le era f bine si asa.
Da' bine zis cu psihologul ala
Sunt 100% de acord cu @wildthing.
Nu găsesc absolut nimic atragător la buzele alea umflate artificial.
Plus că am avut o experiență extrem de nașpa cu o tipă care avea țâțele siliconate și se simțeau nenaturale. Aiurea de tot.
Erau mai tari ca cele naturale si asta nu ti-a placut?
Nu.
Se simțeau implanturile. Aveau o altă consistență față de partea naturală a sânului care era normală.
Se simțea ciudat "granița" dintre partea naturală și implant.
Erau ciudați și asta mă cam împiedica (probabil psihic) să mă "bucur" de ei.
Nu ma deranjeaza buzele dar stiu ce inseamna sa ai un complex. Aveam niste cicatrici pe fata fiindca cand eram mica am tras un ibric cu cafea fierbinte de pe masa si l-am varsat fix pe fata. Nu erau cicatrici foarte vizibile dar eu cand ma uitam in oglinda doar asta vedeam si de asta eram retrasa. Am facut o procedura cu laser care le-a estompat si parca eram alt om. Apoi am mai facut o operatie la urechi - erau clapauge tare si acum stau normal.
Daca intr-o zi nu o sa-mi placa buzele sau sanii sau orice altceva o sa "corectez" cat de repede fiindca o viata avem pana la urma si nu mai vreau sa pierd timp cu complexe. Am probleme mai mari.
Bună.
De ce își doresc femeile buze mari, cărnoase, delicioase?
Pentru a fi degustate, evident. Tot ceea ce este delicios trebuie degustat.
În plus, ceea ce e frumos și lui Dumnezeu îi place.
Pentru confortul propriu, încredere în sine. Dacă privești în oglindă trebuie să îți placă ceea ce vezi, deci confort vizual. Și estetic.
Personal, nu aș recurge niciodată la această tehnică unu pentru că riscul de mutilări este mare și doi, pentru că consider că nu am nevoie, natura mi-a dăruit perechea de buze potrivite, nici extrem de cărnoase, nici subțiri, deci, momentan nu am nevoie sau nu simt nevoia de retușări.
https://youtu.be/XomQLhjCYYk
Mama mea are buzele extrem de subțiri
"barbatii mor dupa ele"?!
Gresit!
Nu stiu ce barbati cunosti tu, dar pe mine me dezgusta buzele alea precum "ciocul de rata" si la fel pe toti tovarasii mei. Nu e nimic frumos in asta...asta o credeti doar voi.
Cand le vad cu botul ala de guvid, in nici un caz nu simt atractie, cel mult ma umfla rasul.
Ai mai multa incredere in tine, fii mai increzatoare, esti frumoasa asa cum esti tu, barbatii cu mai mult de 2 neuroni nu se uita la botoxate, siliconate, vrem femei cat mai naturale, nimic nu se compara cu naturaletea unei femei mai ales daca e increzatoare. Eu unul nu ma simt atras de o botoxata, siliconata, parca toate arata la fel, formele nu sunt un criteriu pentru mine, mi-au placut la nebunie si tipe care nu prea aveau forme, deci capul sus si fii mai increzatoare!
Cam trist daca cei din viata reala nu iti spun cateva vorbe frumoase, sa te incurajeze. Ma bucur daca ti se da o stare mai ok, data viitoare cand te uiti in oglinda sa spui "Sunt frumoasa, sunt increzatoare in mine, nu am nevoie de botox" deja ti-au zis si cativa camarazi de-ai mei cum sta treaba, naturaletea face totul, nici cutitul nu poate imita frumusetea naturala.
Pur si simplu ca au un complex ca au buzele mai subtiri, chiar daca ceilalti nu baga in seama acest lucru. Daca acest lucru ne face sa ne simtim mai bine in pielea noastra nu ar trebui sa ne judece nimeni, si eu am buza de sus mai subtire ca cea de jos si consider a fi un defect, putin nu strica dar nici exagerat, am vazut multe poze si chiar si la tv in care exagerarile au fost duse la extrem.
MireeeLa întreabă:
CristinaCristinaa întreabă:
kalakkas întreabă: