Nu iti bate joc de tenul tau! din moment ce ai un ten curat,pentru ce te dai cu fond de ten. Eu de exemplu nu ma dau decat la ocazii speciale, pentru ca folosind.ul de pe acum, zilnic, la vre.o 20-30 de ani nu o sa ai un ten tocmai frumos. Atata timp cat tenul iti permite sa fii naturala bucura.te de ce ti.a dat natura. Fii naturala, fii tu insatzi si totul va fi bine :X>
Pai nu ar avea rost...dar fondul de ten iti protejeaza fata de praf. eu inainte avea multe cosuri nu ma dadeam cu fond ten cu nimic si de a perioada ma spal pe fata cu sapun de borax, am grija de tenul meu si ma dau si cu fond de ten.seara cand vin de la scoala ma demanchez si ma spal pe fata. acum am o fata ft fina si e super nu mai am cosuri! deci n-ar fi rau sa te dai...dar acum cum vrei tu!
sper ca te-am ajutat! si mai revino cu postari sa sa zici ce-ti mai face nasukul si fatzuka
Eu spun sa nu te dai deoarece tenul se va strica, nu merita sa o faci daca ai un ten frumos
Parerea mea este ca nu are rost.
Multe persoane au cosuri pe fata si puncte negre.
Dar nu neaparat folosesc fond de ten.
Bine eu am 14 ani si cel putin pe nas am foarte multe puncte negre, cosuri mai rar dar nu folosesc, m.ai ales tu ca ai un ten asa frumos dupa cum il descrii.
Parerea mea este sa nu folosesti.
Paaa:*
Pentru a ascunde un cos sau cateva puncte negre poti folosi un baton corector!
Personal recomand folosirea fondului de ten dupa 20 de ani!
justifyme întreabă: