Cea mai buna dieta este cea in care mananci putin din toate si faci sport daca nu ai probleme reale cu greutatea. daca ai probleme grave du-te si viziteaza un nutritionist. te va sfatui ce trebuie sa mananci pentru a da kg in plus jos + f mult sport
Mie nu mi-a trebuit vreo dieta, dimineata luam micul dejun ca toata lumea, la pranz ceva usor (carne de pui/vita/peste, deloc porc), iar cina era doar o salata si un ceai inainte de culcare. Bineinteles ca sportul nu a lipsit
Http://dieta.romedic.ro/ Aici ai un site cu multe diete, sunt folositoare cred eu. Alege una care poti sa o duci, adica sa ajungi cu ea pana la sfarsit.
Mult succes!
Eu sunt cu dieta Atkins... 20 kg minus in 5 luni ...am facut o pauza de 2 luni si acum din nou l-am inceput... pentru detalii la mine in Blog... gasesti si retete incercate de mine... insa o precizare... dieta Atkins necesita niste vitamine... inainte sa te apuci de dieta intreaba un nutritionist... spor la slabit!
@ tundenana - 20 kg in 5 luni mi se pare extrem de putin.
@ dienutzaaa - sunt unele fructe / legume care nu au ce cauta intr-o dieta
on topic : am folositi in cazul unui client care dorea sa slabeasca extrem de rapid dieta ketogenica.cu un program adecvat de antrenament + suplimente nutritive si multa munca am ajuns la 60 kg date jos in 6 luni...
Nu mai urmati toate regimurile d infometare manaca ce vrei dar putin j mergi la aerobik j vei da jos
Rubi91 întreabă: