Este bine daca ai tenul inchis poti incepe cu sedinta de 7, 8 minute si nu este adevarat cu alunitele sun din propie experienta nu trebuie sa faci in execes solar si nu trebuie sa te duci pe fiecare zi trebuie sa lasi pauza cel putin 2 zile intre sedinte. Este chiar bun pentru calciul din oase am vazut pe net ...si pe an nu trebuie sa depasesti maxim 50 de sedinte
Nu te sfatuiesc sa mergi la solar.Eu am mers si nuanta pielii mele a devenit portocalie! Iti recomand cremele autobronzante, sau servetelele.
Am folosit crema autobronzanta dar mi.au ramas pete care nu se mai stergeau etc. Poate tu ai tenul alb si de aceea ..eu am tenul inchis la culoare dar vreau sa fie si mai inchis
Din ce oras esti tu? :*
Craiova :*
La fel si eu ..la ce salon mergi?
Sunshine, Calea Bucuresti este pe partea cu top sportul dar mai infata
Ok. Multumesc mult :* E un leu min ..nu?
1, 1 :* ca este solarul mai performat si crema este 6 lei dar poti sa iti cumperi un tub care costa 29 de lei iesi mai in avantaj ca asa la 6 lei e decat 15 ml decat pentru o aplicare
Tu cred ca zici de acela pentru piele sensibila. Nu e mai bine la celalalt ca e mai rapid?
Nu de cel normal zic ca este 1, 1 ron si cel cu aromatherapy este 1, 3 ron . Ba da este mai bine dar cremele conteaza mult lasa-mi idul tau pe privat :*
Este bine daca ai tenul inchis poti incepe cu sedinta de 7, 8 minute si nu este adevarat cu alunitele sun din propie experienta nu trebuie sa faci in execes solar si nu trebuie sa te duci pe fiecare zi trebuie sa lasi pauza cel putin 2 zile intre sedinte. Este chiar bun pentru calciul din oase am vazut pe net ...si pe an nu trebuie sa depasesti maxim 50 de sedinte
E cea mai mare prostie dupa parerea mea. Daca ai cateva alunite si mergi la solar, poti risca sa faci cancer si pielea si se face portocalie mai mult.Iti distrugi sanatatea
Buna! Eu merg la solar dar depinde si de tipul tau de piele eu nu am pielea sensibila si din prima sedinta am inceput cu 8 min apoi cu 10...si deja am o culoare pot spune superba trebuie doar sa mi-l mentin bronzul. Trebuie sa folosesti creme inainte de solar si dupa solar le au iei la salon de la waikiki sunt cele mai bune sunt si cu autobronzant. Daca ai pielea sensibila si esti mai alba te sfatuiesc sa mergi la solar cu aromatherapy este pentru piele sensibila si sa incepi cu 5 min. Bafta!
Georgian1992 întreabă: