Brunetul. O culoare de scapi tare greu. Nu te mai vopsi o perioada, dupa care vopseste-ti radacinile intr-o culoare mai deschisa. Nu merita sa te decolorezi pentru ca iti nenorocesti parul. Ai grija de tine, pupici
Buna Roxana, de ce nu incerci sa iti schimbi look-ul, brunetul se poarta, chiar mai bine decat blondul, satenul, sau alta culoare. Daca vrei sa te vopsesti incearca o tenda de mixare a culorilor, roscat-brunet, castaniu-brunet, nu inteleg de ce anume urasti brunetul, iti spun caci inca mai lucrez in domeniul Fashion si brunetul se poarta, deoarece merge cu orice si cu tente inchise de haine si deschise, pecand blond sau ceva deschis variaza mai mult spre culorile calde... E alegerea ta desigur dar eu zic sa te mai gandesti si mai bine iti schimbi look-ul, breton, cret permanent, etc. Acum tu sti, O zi buna iti doresc!
Salut! uite aici: http://www.evenimente-magice.ro/schimbare_de_look.html Sper sa te ajute :)
Si eu am fost bruneta si am avut aceeasi experienta.As fi putut sa il decolorez putin dar nu am vrut sa il ard, si pentru ca alta solutie nu avut asteptat sa imi creasca si l-am tuns.
Negrul nu-l deschizi decat decolorandu-l si apoi aplicand culoarea care o vrei. Nu poti altfel.Intradervar o tenta saten inchis ti-ar da multe suvite subtiri aplicate mai inspre pielea capului nu pe fire de deasupra.
Eu sunt bruneta si nu mi-as schimba culoarea pentru nimic in lume, dar ma rog nu asta e subiectul. Deci daca ne gandim logic, insist... logic... numai cu un decolorant se poate. Si nu o face acasa, du-te la coafor daca vrei sa ai un rezultat corect. Vei avea si posibilitatea de a-ti alege nuanta.
Si eu am fost bruneta acum 3 ani si am incercat sa scap de aceasta culoare acasa, mare greseala.am fost la un profesionist si in 2 saptamani am avut culoarea care o doream! dar trebuie sa ai mare grija dupa aceasta transformare de parul tau pentru ca e mult mai senibil.bafta
Nu zic ca nu imi place.ca altfel nu ma faceam asa dar m-am plictisit sincer d cand sunt bruneta si daca imi bag alta vopsea peste nu se vede nimic si ma oftika. asi fi vrut un castaniu inchis. aproapa d culoarea mea naturala poate ca mici suvite blonde dar putine si subtiri... si schimbarea look-ului nu mar tenta ca e destul d misto forma care o am nu de mult m-am tuns putin ...asta ma interesa cum sa scot culoarea aceasta din cap ca nici nu vreau sa mi-l ard ca decolorant