| lorenmorgan a întrebat:

Fetelor folosesc placa de de un an si ceva si acuma m parul ascat teriorat si imi cade foarte tare ce pot face ca sa-l aduc la ostare normala? va rog ajutati-ma!

7 răspunsuri:
| LissLiss a răspuns:

Uite, eu candva am avut un par bogaaat, iar in ultimii ani de cand folosesc placa frecvent, am inceput sa-l pierd. Nu am luat masuri pentru ca nu mi se parea prea grav, inca aveam destul in cap. Insa de vreo jumatate de an am inceput sa ma speriu, se observa pur si simplu ca e putiin. Vad ca fetele de aici iti spun sa te tunzi. Si eu m-am tuns cam pana la umeri, adevarul e ca i-a dat un aspect mai bogat si a fost mai usor de intretinut avand in vedere ca foloseam tot felul pentru par. M-am apucat de o masca de care tot am auzit ca e buna : o lingura de ulei de ricin, una de miere, 25 de picaturi de vitamina A, un catel de usturoi pisat si stors si un galbenus de ou. O dai peste tot la radacina si pe scalp, dupa care iti pui o punga pe cap si stai asa o ora. Te speli bine cu sampon pentru a elimina mirosul! Da, o folosesc de vreo 2 luni si vad ca a inceput sa se mai regenereze parul si se vede asta insa continua sa cada, chiar daca nu in aceeasi masura. Uneori vad ca nu mai cad decat cateva firisoare si cand ma aflu si eu in pragul bucuriei, observ ca la urmatoarea spalare iar am pierdut o groaza. Poti sa o incerci, poate tie iti va da mai multe roade decat mie, pot sa spun ca e buna. Mai sunt tot felul de masti pe care le gasesti aici pe internet, poti incerca. PS : categoric, nu mai folosim placa! Insa, asculta bine, daca vezi ca nu te prea ajuta nimic, du-te la dermatog, nu lasa ca amanarea asta sa-ti distruga de tot parul! Eu asta fac. Mergi la medicul de familie care iti da un bilet de trimitere si consultatia va fi gratis. Iti urez multa bafta:* Fundita?

| mdaria a răspuns:

Tunde-te scurt ca sa se regenereze si renunta la placa.

| InsertName a răspuns:

Hmm,poti sa il tunzi sau poti sa il ajuti. Uleiul de masline este foarte bun pentru par si chiar ada rezultate. Mai sunt si baile de ulei (vitamina A, E uleioase amandoua, ulei de nuca, ulei de samburi de struguri) pe care le aplici doar odata pe saptamana. E bine sa te speli doar odata pe saptamana la cap si cu un sampon care nu usuca mai tare parul. Eu iti mai recomand si un spray de la Gerovital.ser pentru varfuri deteriorate, este foarte bun, l-am folosit.Il aplici dupa baie si dimineata sau seara.

| Meowww a răspuns:

Pai cauta un sampon pentru parul uscat si anti-cadere stiu eu un tratament foarte bun de la gerovital plant. Ti-l recomand!
http://img.garbo.ro/images/article_pictures/front/13398_front.jpg
Si ar fi bine sa renunti la placa pentru o vreme, dupa vreo 2 saptamani de tratament foloseste placa doar o data pe saptamana. Sper ca te-am ajutat!

| Meowww a răspuns (pentru Meowww):

Si da, tunde-te, dar daca nu vrei scurt, tunde-te pana la umeri. iti va crste la loc repede, sau daca deja il ai asa, taie-ti varfurile.

| Kristinnaaa a răspuns:

Folosește întotdeauna balsam de păr, mască și un ulei de păr hidratant, cel de argan este ideal. În timp părul se va regenera, dar încearcă să nu îți îndrepți părul mai des de o dată pentru fiecare spălare. Eu folosesc placa de 5 ani și părul meu a fost tot timpul într-o condiție foarte bună, însă am avut grijă să fie în permanență hidratat.

Baftă! happy

| Frida1 a răspuns:

Eu iti sugerez mai intai sa iti tunzi parul, nu neaparat foarte scurt dar macar 5 cm din lungimea lui actuala si apoi sa incerci sa iti faci o masca pentru par cu ulei de ricin, care ajuta la fortifierea parului si la revitalizarea lui ( printre altele). Eu imi intind parul cu placa de 3 ani saptamanal ( nu mai mult de 2 ori pe saptamana)si nu am probleme, insa eu folosesc o placa profesionala si produse profesionale pentru parul intins cu placa si asta ajuta la prevenirea stricarii parului (cadere, deteriorare, s.a.m.d). Iti doresc numai bine :*