| Babby18 a întrebat:

Fetelor folositi ceva geluri ca sa nu vi se exfolieze unghiile?
Daca da de la ce firma?
Sunt eficente?
Ce alte metode mai pot folosi ca sa am unghiile mari in mod natural?
Dau funda!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioi si eu am o problema cu asta si ma scoate din sarite! Am zis ca trebuie sa ma tin de un tratament pe care sa il fac zilnic si ti l recomand si tie. Iti intareste unghiile si poate cu timpul nu ti se vor exfolia. Tine ti unghiutele in ulei(de masline, de ricin, de floarea soarelui etc) caldut timp de 10 minute sau mai mult daca ai rabdare si timp.

| Milla5 a răspuns:

Buna si eu am avut problema asta asa ca am incercat mai multe tratamente de la fel si fel de firme, dar nu au ajutat asa ca m am dus la farmacie si de acolo mi am luat un tratamnt care m a ajutat si si a facut efectul in mai putin de o luna deci sfatul meu este sa iti iei un tratamemt de la farmacie ^^*^^ multa bafta cu unghiile tale 》》

| Milla5 a răspuns:

Buna si eu am avut problema asta asa ca am incercat mai multe tratamente de la fel si fel de firme am incercat si cu ulei de masline... dar nu au ajutat asa ca m am dus la farmacie si de acolo mi am luat un tratamnt care m a ajutat si si a facut efectul in mai putin de o luna deci sfatul meu este sa iti iei un tratamemt de la farmacie ^^*^^ multa bafta cu unghiile tale 》》

| Babby18 explică (pentru Milla5):

Am avut si eu din acela, de la farmec cu b3.