Bună.
Nu te încânta după gene false, folsoșete rimelul Telescopic de la L*Oreal care dă efectul genelor false, lungi, arcuite.
Cât privește funda, nu este a ta ci a site-ului.
Pa, pa.
@Legiuitoarea---Am zis ca dau funda, nespecificand a cui este. Numai ca tie iti place sa fi rautacioasa si sa dai impresia de atotstiutoare. pupici oricum :*, rautacioasa pufoasa!
Bună.
Nu sunt răutăcioasă, dar genele false le pui la o aniversare, nu zilnic, ai ochii roșii după ce le vei da jos. Protejează-ți ochii.
Nu le știu pe toate, este doar impresia ta.
Pa, pa.
Buna..genele false se pot lipi doar cu lipici, adeziv special pentru gene false. se pot folosi de mai multe ori, doar sa fii atenta sa nu le rupi..sa le cureti, demachiezi delicat
Nu se lipesc cu lipici cand le cumperi trebuie sa aiba un fel de buretel care se lipeste si nu se lipesc cu rimel. genele false se pot folosi si a 2 oara dar nu se mai lipesc asa de bine depinde de calitate. sper ca te-am ajutat.:*
Pai,poti sa le lipesti numai cu lipiciul acela pecial, si da, poti sa le folosesti de mai multe ori, dar nu te-as sfatui. Nu prea cred ca e bine sa folosesti gene false. Incearca " Doll mascara" de la L`oreal. aia chiar ajuta mult.