Hm. Eu din clasa a8a am inceput sa port tocuri. De 7 cm. Si nu mi'au spus nimic prof. Atata timp cat ai o tinuta decenta, si nu una vulgara. cred ca ai putea purta tocuri. Rochita sa nu fie prea scurta. :-s :*
Totusi esti cam mica.si s-ar putea sa iti zica (sa se lege de tine ) dar iti dau un sfat pentru prima sau a doua zi merge sa mergi cu tocuri, dar dupa nu prea cred.doar daca inveti bine si nici o profesoara nu se lega de tine.sau esti ff cuminte (daca esti asa nu are ce sa-ti zica) asa ca na eu ti-am dat niste idei u acu' faci ce vrei .success...si app poti sa dai doar o funda si inrest vot (eu tiam spus ca sa stii ) :* funda?
Daca te simti tu bine in pielea ta.du-te cu tocurile. Profesoarele nu au ce sa iti spuna pentru ca la inceputul anului scolar te imbraci elegant..Nu o sa se lege de tine stai linistita mai ales daca tocurile au apx 5 cm.Du-te linistita cu ele, nu au ce sa-ti faca.=)
Pai depinde de ce profesori ai. Poti sa porti pantofii cu toc si rochita in prima zi si intrebai pe profesori daca poti sa vi asa la scoala. Dar nu cred ca vei avea probleme.
Nu stiu ce sa zic .
Eu am inceput sa port tocuri din clasa a 8 a.
Cred ca ai putea asorta rochita si cu niste platforme
Nu e vorba de ce zic profesoarele ci de impresia pe care o vei face
fiind prima zi de scoala trebuie sa faci o impresie buna ca in aceasta vacanta te-ai maturizat si asa.
Eu as inlocui tocurile cu platforma sunt mai acceptabile.
Sper ca te-am ajutat.
xoxo.
fundita?:*
Hellou! si eu trec a 7-a.Na eu nu am probleme cu inaltimea si nu imi trebuie tocuri.In schimb verisoarea mea (tot a 7-a trece) e micuta de statura si poarta tocuri si la scoala si nu are nici o problema.
Bine cum nu peste tot este la fel te duci o data si daca comenteaza ceva a 2-a oara nu mai vi.
Bafta la scoala!
Pa'pa!
Cred ca in prima zi de scoala nu iti va zice nimeni nimic, dar dupa aceea nu stiu ce sa zic pentru ca nu iti cunosc profesorii.
Tocurile de 4-5 cm eu zic ca sunt ok si nu cred ca vei fi remarcata de profesoare Daca ai exagera si ai avea tocuri cui de vreo 10 cm atunci ar fi o problema. Daca rochita ta nu e exagerat de scurta, in combinatie cu pantofii, nu cred ca vei pati ceva Succes
Eu toata iarna am mers la scoala ca tokuri de 5 si nu mi-a zis nimeni nimic...
La ce scoala inveti? Iti spun eu daca imi raspunzi! Daca inveti la 139 sigur te vor arunca pe geam, profi de acolo sunt foarte rai.
DukuRaduku1957 întreabă: