| bobeicageorgiana a întrebat:

Fetelor imi puteti spune si mie cum sa fac sa imi creasca unghiile fara tratement? FUNDA celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| maddy22 a răspuns:

Buna Georgiana. Eu folosesc pur si simplu lac de unghii.

iti las id-ul meu si vorbim pe mess daca vrei.
mady_zapa_scumpyca
batting eyelashes

pupic:*:*

3 răspunsuri:
| Smile94 a răspuns:

Daca le ai rezistente tinele in apa cu lamaie 10 min in fiecare zi si dupa o saptamana iti vor creste

| brokenkid a răspuns:

Nu sunt fata, dar conform a ceea ce stiu eu te-as putea ajuta cu urmatorul sfat, consuma cat mai mult calciu fier si vitamina d, dar in principal mult calciu, sfecla, spanac, lapte; Fierul se gaseste in: patrunjel, urzici, spanac, papadie. Alta metoda sincer nu este fara tratamente de care folositi voi de la avonlaughing:* bafta bunaciune>big grin

| Andrada1 a răspuns:

Cresc mai repede cu tratament... Lipsa de vitamine, minerale si enzime se "citeste" in unghii. Vitamina A si Calciul(absolut necesare!) sau Suc proaspat de morcov si sfecla timp de o saptamana. Laptele si produsele lactate nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic. Un iaurt pe zi, de preferinta preparat in casa, fara alte adasuri, este absolut necesar pentru ca are calciu. Lipsa vitaminei B12, face ca unghiile sa se rupa usor si sa capete un aspect intunecat, morbid, suferind. Vitamina B12 se gaseste numai in alimentele de origine animala. E recomandat ca din meniul zilnic sa nu lipseasca ficatul, laptele si produsele lactate, ouale, fructele de mare. + apa minerala si legume multe. Bafta!