Sincer?
pantaloni scurti.
dar pentru ca e un eveniment asa special banuiesc ca nu ma'ar lasa mama sa merg in pantaloni scurti.
Ma te imbraci cu ce ai dar acu vara nu prea gros si nu cu prea multe.e bine sa fii nici imbracata nici goala.adica ceva subtire si sexi.stii cum s-a imbracat fata mosului cand i s-a cerut sa vina; nici imbracata, nici dezbracata, nici calare nici pe jos, nici pe drum nici pe langa drum? s-a infasurat intr-un navod de plasa, calare pe un tap care mergea cand pe drum cand pe langa.deci orice are o rezolvare.trebuie doar sa alegi varianta optima in funtie de interes.sa fii iubita.
O data e majoratul u poti sa te imbraci atat de obisnuit: blugi! eu as alege o rochirta dar sa fie comoda sa te distrezi! app la multi ani si distractie placuta la majorat!:*
Nu e majoratul meu
Ahaaa... eu m-am imbracat in blugi la ultimul majorat la care am fost si a fost foarte bine. nu eram singua in blugi.
Nu cred ca e prea frumos sa te imbraci la majorat cu blugi. Este o sarbatoare destul de importanta.
Te poti imbraca intr-o rochie. Sau fusta si o bluzita asortata.
Acum, depinde si te gusturile tale. Dar eu poate m-as imbraca in blugi, dar si in rochie e bine fiindca e un eveniment destul de important.
anonim_4396 întreabă:
angel_7075 întreabă:
kalakkas întreabă: