| RKFloryyST a întrebat:

Fetelor in ce ati alege sa va imbracati la un majorat in rochita sau blugi?

Răspuns Câştigător
| DaRkMist69 a răspuns:

Habar n-am ca nu is fatalaughing

11 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Sincer?
pantaloni scurti.
dar pentru ca e un eveniment asa special banuiesc ca nu ma'ar lasa mama sa merg in pantaloni scurti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi place sa umblu in rochii.tie iti place sa umbli in blugi? ...in a cui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma te imbraci cu ce ai dar acu vara nu prea gros si nu cu prea multe.e bine sa fii nici imbracata nici goala.adica ceva subtire si sexi.stii cum s-a imbracat fata mosului cand i s-a cerut sa vina; nici imbracata, nici dezbracata, nici calare nici pe jos, nici pe drum nici pe langa drum? s-a infasurat intr-un navod de plasa, calare pe un tap care mergea cand pe drum cand pe langa.deci orice are o rezolvare.trebuie doar sa alegi varianta optima in funtie de interes.sa fii iubita.

| adelaadelaadela a răspuns:

O data e majoratul u poti sa te imbraci atat de obisnuit: blugi! eu as alege o rochirta dar sa fie comoda sa te distrezi! app la multi ani si distractie placuta la majoratwinking!:*

| RKFloryyST explică (pentru adelaadelaadela):

Nu e majoratul meu tongue

| adelaadelaadela a răspuns (pentru RKFloryyST):

Ahaaa...winking eu m-am imbracat in blugi la ultimul majorat la care am fost si a fost foarte bine. nu eram singua in blugi.

| RKFloryyST explică:

Mersihappy

| Monik11 a răspuns:

Nu cred ca e prea frumos sa te imbraci la majorat cu blugi. Este o sarbatoare destul de importanta.

Te poti imbraca intr-o rochie. Sau fusta si o bluzita asortata.

| Madalina4ever a răspuns:

Acum, depinde si te gusturile tale.winking Dar eu poate m-as imbraca in blugi, dar si in rochie e bine fiindca e un eveniment destul de important.