Buna, nu exista o "definitie" pentru asa ceva
Pur-si-simplu, trebuie sa fii tu insati, iar persoana de langa tine va aprecia asta la tine.
Pot sa spun si farmecul meu? pot pot pot?! chiar de sunt baiat
bine, mersi
deci ochii verzi , privirea patrunzatoare si sincera, sociabilitatea, amuzamentul si portofelul
bafta
Cred ca mai bine ti ar raspunde un baiat... asa ca:
big boobs, cute face, sweet ass.
Nu prea imi place sa vorbesc despre asta dar.as putea zice ca in increderea in sine, sinceritate.Si cred ca cel mai mult conteaza sa te simti bine in pielea ta.
Sunt eu intotdeauna nu ma dau mare sau ceva, sunt draguta cu toti si ma inteleg bine. flirtez cu baietii si ma ingrijesc in permanenta
Eu spun ca personalitatea e totul!
Daca fata e placuta si vesela, dezinvolta, devine centrul atentiei tuturor si devine simpatica tuturor!
Farmecul meu, personal consta in faptul ca imi fac foarte usor prieteni, sunt o pers sociabila care vrb despre orice.nu stiu orice am are farmecul sau doar cand este cat mai natural deci fara prostii sa fii tu insati
Pentru mine conteaza foarte mult "replicile alea de agatat", foarte multe vraji, limbajul trupului, fata. si sa fii` de treaba si de gasca, sa te simta baietii aproape.
Sunt eu!
Mereu am spus ca nu`mi place mai nimic la mine.Pentru ca m-am luat dupa anumite persoana, in loc sa ascult pe cine merita.
Insa acum mi-am dat seama ca exista prea multi prosti care te trag in jos, din INVIDIE.Nu altlceva..