| Mandy a întrebat:

Fetelor, in ce consta farmecul vostru?

19 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

In felul meu de a fi.

| Afdsa a răspuns:

Buna, nu exista o "definitie" pentru asa ceva happy
Pur-si-simplu, trebuie sa fii tu insati, iar persoana de langa tine va aprecia asta la tine. big grin

| CybeRAthlete a răspuns:

Pot sa spun si farmecul meu? pot pot pot?! chiar de sunt baiat
bine, mersi
deci ochii verzi happy, privirea patrunzatoare si sincera, sociabilitatea, amuzamentul si portofelul whistling laughing
bafta

| shadovv a răspuns:

Cred ca mai bine ti ar raspunde un baiat... asa ca:
big boobs, cute face, sweet ass.

| Milkixx a răspuns:

Nu prea imi place sa vorbesc despre asta dar.as putea zice ca in increderea in sine, sinceritate.Si cred ca cel mai mult conteaza sa te simti bine in pielea ta.happy

| Atelocin a răspuns:

Naturalete.

| DE3a94 a răspuns:

Tate, buze si cur de obiceihee hee
hm naturalete...

| Heartless a răspuns:

Sunt eu intotdeauna nu ma dau mare sau ceva, sunt draguta cu toti si ma inteleg bine. flirtez cu baietii si ma ingrijesc in permanentawinking

| Daria a răspuns:

Parul meu cret
ochi albastribatting eyelashes
naturalete
nebunie
timiditate

| Biencush a răspuns:

Eu spun ca personalitatea e totul!
Daca fata e placuta si vesela, dezinvolta, devine centrul atentiei tuturor si devine simpatica tuturor!

| ella_6981 a răspuns:

Felul de a fi...

| ilegale a răspuns:

Farmecul meu, personal consta in faptul ca imi fac foarte usor prieteni, sunt o pers sociabila care vrb despre orice.nu stiu orice am are farmecul sauwinking doar cand este cat mai natural deci fara prostii sa fii tu insatiwinking

| Andreea_5313 a răspuns:

Naturalete.

| Aicilef a răspuns:

Zambetul!

| alinutzzza a răspuns:

Pentru mine conteaza foarte mult "replicile alea de agatat", foarte multe vraji, limbajul trupului, fata. si sa fii` de treaba si de gasca, sa te simta baietii aproape.

| Creolina a răspuns:

Zambet fin si Caracter love struck!

| AngoOra a răspuns:

Originalitatewinking

| Ririru a răspuns:

Sunt eu!
Mereu am spus ca nu`mi place mai nimic la mine.Pentru ca m-am luat dupa anumite persoana, in loc sa ascult pe cine merita.
Insa acum mi-am dat seama ca exista prea multi prosti care te trag in jos, din INVIDIE.Nu altlceva.winking.

| ana_7191 a răspuns:

Nu ii lasa pe altii sa te "coboare" pentru a sta ei sus.

Întrebări similare