Prima oara m-am epilat la 14 ani, dar acum depinde de cat de mult par ai si daca esti pregatita sa faci acest lucru. Cand mergi la tara vara, cel mai bine este sa te imbraci lejer: pantaloni scurti sau o fusta larga, un tricou sau un maieu si niste slapi. Sper ca te-am ajutat!
La 14 ani, in ziua banchetului...si am facut-o greseala...
Eu cand ma duc la tara ma imbrac in blugi, sandale si un tricou
Sper ca te-am ajutat :*
A... De asta. Cel mai bine e să foloseşti aparat, spre exemplu Braun http://i.clubafaceri.ro/......48_big.jpg
De la 14 ani :d
Pai la țară merg niste jeansi scurti, un tricou. o pereche de cizme cu plasa
Cam atat.
Funda?
Buna.
Pai sa fiu sincera, nu m-am epilat pana acum niciodata. Am sa o fac vara asta, cred.;-?
Oricum, cu ce imbracaminte ai putea merge la tara? Cu orice haina care iti place. Niste converse, pantaloni scurti si un tricou; eu cred ca ar merge foarte bine.
Nu trebuie sa fii imbracata altfel doar pentru ca mergi intr-un mediu diferit.;-j
- E doar parerea mea.
Pa, pa.
Nu este adevarat, daca vrei sa fi o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa fi aranjata si la tara si la orass!
Eu m-am epilat prima oara imi amintesc cu lama inainte de o excursie in clasa a 6-a deci 12 ani cred ca aveam. cat despre haine, niste pantaloni scurti ii poti taia din niste blugi mai vechi ca sa nu fie foarte buni si o bluzita pe umar sau mai bine un maieu cu o camasa innodata. simplu&sexy, sper ca ti-am fost de ajutor! :d
Cizmele de vara pot fi purtate oriunde. Uite aici cateva modele: http://www.la-papuc.ro/......me-de-vara
La 13 ani si poti purata niste jeansi scuti sau o fusta cu pliuri(se poarta sezonul acesta)si un top. Sper ca te-am ajutat. Fundaaa?
Eu pe 14-15ani inainte de banchet. Daca mergi la tara e important sa te simti comod si sa-ti placa cum te-ai imbracat.Eu,de exemplu(vara)imi iau o fusta si un tricou/maieu sau o rochita vaporoasa.Totul tine de preferintele tale in materie de moda
Foarte devremee ) nu stiu sigur cred ca in clasa a 4a Blugi normali pantaloni cu tur un maieu si balerini, tenesi
Pai...crd ca pe la 13 sau 14 ani m-am epilat pentru prima oara pe picioare. La tara poti sa te imbraci cum doresti, in principal, dar cel mai mult conteaza sa te simti bine. Poti sa porti blugi stramti si tricou, sau blugi scurti/taiati si tricou/maieu, depinde de temperatura, sau in rochite mai vaporoase, sandalele si adidasii la ordinea zilei, fiindca orice ar avea toc te-ar incomoda, si desigur, balerinii, sa nu uit sa mentionez, si in rest cu ce iti place, si cu ce te simti tu lejer. Sper ca te-am ajutat
Prima data m-am epilat pe picioare cind am avut virsta de 11 ani! Insa daca vrei ca sa maegi vara la tara nu trebuie ca sa arati atit de bine ca la oras, caci tot e tara! Poti ca sa imbraci si tu asa o fustita un maiou, o bluzita cu decolteu si ceva in picioruse, o batistuta frumusica legata la git si e ok
Prima oara m-am epilat in clasa a 7-a pe picioare(eu folosesc aparat acum dar prima data am folosit crema epilatorie si am consumat 2 sticlute la 2 epilari deci nu sunt bune). Acum vara la tara, nu trebuie sa ai un aspect foarte orasenesc pentru ca cei de acolo se simt prost. Cel mai bine ar merce o simpla pereche de pantaloni scurti inchisi la culoare si un tricou mai simplu. unul mai vechi poate, si o pereche de adidasi, slapi depinde de tine.Si tine minte sa nu mergi cu ochelari de soare..Mai degraba incearca o sapca simpla.
Melaniezoc întreabă:
Melaniezoc întreabă: