La trei luni, dar mi s-au astupat si mi-a facut din nou la 4 ani, api iar s-au astupat si mi-a facut la 10.
Doua cand eram micuta, cele pe care le au aproape toate fetele, alte doua la 13 ani si una la 14.In total, am trei in stanga si doua in dreapta.
Sora mea are gauri in urechi de la botez... in general fetelor de cand sunt mici li se dau gauri in urechi, bineinteles sunt si exceptii
Pai la ambele urechi mi-am facut cand eram fff mica si inca doua la urechea stanga pe la 17 ani
La nastere primele doua iar in rest pe la 12 ani.
Sa ti le enumar.
Doua cu mami, si tremuram urat de tot :d [ astea doua in dreapta ]
Doua cu bff meu, una sus in dreapta [ care am scos-o pentru ca durea ] si cealalta in stanga.
Doua inaintea intalniri cu un fost iubit, una era a 4 a gaura din dreapta si cealalta era mai sus. Dupa doua saptamani am scos cerceii pentru ca durea prea tare, dupa astuparea gaurii mi-am facut eu inca una in dreapta.
In ora de tehno parca mi-am mai facut inca una in stanga, ca sa ii arat la un specimen ca nu imi e frica si ca cea din dr e facuta de mine.
Si intr'o zi mi-am facut inca o gaura in stanga.
Dar in prezent am vreo 4 sau 5 gauri, nici eu nu mai stiu , nu am mai purtat cercei de mult si incerc sa revin la " normal ".
Cand merg prin scoala si o vad pe o tipa de la a 7 a imi amintesc de cum eram eu [ are o groaza de gauri si mai are si lanturi prin ureche...uff ].
Primele doua le am de la un an am inca una in urechea stanga la 12 si inca una in aceeasi ureche la 13...
Pai mi-a facut mamaia 2 gauri cu acum cand aveam vreo 2 saptamani ( stiu de la mama ) cand am implinit 11 ani inca 2 in aceeas ureche si inainte sa implinesc 12 ani mi-am mai facut o gaura eu singura cu acum in total am 5 gauri intr-o ureche si inca 1 in cealalta
Emmaev17 întreabă:
anonim_4396 întreabă: