Fond de ten sau o pudra, balsam de buze, un ruj mai deschis, dermatograf [ optional ], eyeliner, rimel, o crema, servetele demachiante, blush, cateva pensule mai subtiri si altele mai groase, o oglinda, un luciu de buze, fard de pleoape sau anticearcan.
Nu e așa. Unele au diverse defecte, nu au fost înzestrate de natură și de ce să nu le estompezi? Uite, nu zic că e ok să te machiezi de la 12 ani, dar de la 15 în sus nu văd nimic rău în a te înfrumuseța măcar cu un creion și cu un luciu de buze. Frumusețea e trecătoare oricum.
Aceeași părere o aveam și eu înainte, dar am realizat cum stau lucrurile. Nu știu cât ai înțeles tu fiind băiat.
Eu cred ca ma intelegi gresit. De cand "un creion si un luciu de buze" inseamna o trusa de machiaj? Prin trusa de machiaj inteleg o intreaga artilerie de vopsit pe fata.
Da, se poate interpreta și așa.
Eu, când spun „trusa de machiaj a cuiva" înțeleg ce tip de farduri și câte folosește. Nu doar „trusă de machiaj".
Draga am specificat ca sunt foarte multe, dar o adolescenta cam de astea are nevoie, sunt unele care tenuri cu probleme, si pana la urma o adolescenta este frumoasa si fara chestiile astea!
Pensule:de blush,de fond de ten,de pudra, de ochi, de blending, de sprancene
fond de ten
pudra
blush si/sau brozer
rimel
farduri naturale
eyeliner gel/lichid
creion alb, negru
balsam de buze
luciu natural
ruj nude
ruj rosu
crema de fata si SPF
Iti recomand var. Gasesti la fabrica de ciment. (la varsta ta nu ar trebui sa te ocupi de prostiile astea, mai bine lasa-te naturala, ca dupa ce o sa ai 20-22 ani o sa arati mai "stricata" de la chestiile alea care le dai pe fata)
Nu-i adevarat, daca te demachezi corect si iti cureti pielea dupa machiaj poti arata mereu frumos
Pai cumpara ce vezi si ce iti mai trebuie tie. Depinde de varsta eu sunt mica dar ma machez indiferent nu asculta ce zic e pielea ta faci ce vrei cu ea numai ca dupa o sa-ti dai seama dar pe mine nu ma deranjeaza.
Fond de ten sau pudra, rimel, blash.luciu de buze, creion, fard de pleoape si obtional anticearcanul; sunt foarte multe, dar astea sunt cele mai importante depinde de fiecare! daca vrei mai exista tutoriale despre cum sa le aplici pe youtube.
Imi poti face o lista cu absolut toate, te rog...
알리나 întreabă: