| lili24 a întrebat:

Fetelor, merita sa dau 30 euro pe un inel placat cu aur de 24K? Cam cit este g de aur?

Răspuns Câştigător
| Rizer a răspuns:

La mine in oras gramul de aur e 100roni (deci numai un gram)!
eu zic ca merita 30 de euro mi se pare ieftin si e si de 24 dek
DA EU ZIC CA MERITA!

12 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

20-25 lei in instambul happy
Depinde cat aur are pe el, dar in principiu, inelul e bine sa fie tot din aur. Nu-s fata, dar am raspuns. Stiu de cand am fost in istambul ca am luat cu 25E un inel de 4 grame. Si cica am dat mult (zicea un prieten turc).

Răspuns utilizator avertizat
| bluerose a răspuns:

Daca e doar placat nu merita, "poleiala" cu aur se sterge cu timpul.

| danutza a răspuns:

Depinde de calitate gramul as in jur de 85 lei poate chiar mai mult

mira
| mira a răspuns:

Nu.Nu merita un inel suflat cu aur suma asta.

| vyly a răspuns:

Gramul de aur este de 94 lei...Eu zic ca se merita daca e de 24 k dar se poate sterge in timp

| Sabwy a răspuns:

La mine e 95 graul. eu zic ca merita.love struck

| yuli10 a răspuns:

Placat cu aur inseamna ca nu este de aur happy e doar suflat in aur. o sa sara dupa un timp de folosire. nu conteaza cat e gramul de aur pentru ca asa cum am zis, nu este din aur!
si apropo te-ai grabit cu alegerea raspunsului corect, ar trebui sa astepti sa primesti mai multe pareri.

| marie a răspuns:

La mine e 90 de lei g de aur, merita inelul intr-adevar, adica eu pe niste cercei mici din grecia am dat 50 de euro...ha...inelu' ala merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este prea scump 30 E, vezi oferta de bijuterii placate la http://www.silverzone.ro/PLACATE-CU-AUR-c-285.html

| Ooarecare a răspuns:

Eu zic sa incerci la meli melo. o sa gasesti sigur ceva acolo care sa-ti placa, inele, cerecei, bratari, orice (placate cu aur) nu sunt scumpe si au si garantie 5 ani happy daca mai gasesti ceva si la reducere te-ai scoshee hee cu siguranta o sa gasesti chestii foarte dragute, pentru toate gusturile.

| aura_3171 a răspuns:

Eu zic ca merita aici gr este 95 de lei si mi se pare o oferta super mare