Daca urmezi un tratament, da! Iti vor creste si mult mai frumose si mai negre. Merita sa incerci! Plus de asta nu e f scump deloc. Merita din plin! Iti recomand.
Poti sa iti dai si pe gene, pe varfuri daca doresti sa ai genele mai negre si mai rezistente.
Si data viitoare du-te la un salon sa te pensezi!
Eu am renuntat sa-mi fac ceva acasa, pentru ca pur si simplu nu reusesc singura
Hei, si eu am folosit uleiul, chiar si pentru gene si chiar se vede rezultatul. Pe sprancene, daca te faci in fiecare seara, cam in 3 saptamani vor creste suficient pentru a iti da o forma reusita. Multa bafta.
Nu e adevarat. Dureaza o saptamana si maxim 3 zile, mie mi-a luat o saptamana.Bine,acum doctorul meu dermatolog mi-a zis sa ma dau la fecare 6 ore. A functionat mai repede asa. Iar faza cu genele, da, merge. Dar dureaza mult, vreo 7-8 saptamani ca sa remarci ceva.Eu ma dau de vreo 3 saptamani si nu vad nimic schimbat, in plus, mi-am dat si in ochi si a trebuit sa ma duc la spital Cu sprancenele, iti recomand si chiar cu sfaturile dermatologului meu, dar cu genele nu.Doctorul meu(am fost ieri la el) a zis ca uleiul ala nu face bine tesutului genelor si acum nu ma mai dau nici in ruptul capului! Dar la sprancene, din nou, iti recomand din toata inima.Asta e doar o parere, faci cum vrei. Te puup!
Funda?