Daca nu are un stil macar acceptabbil, desi eu il prefer placut, nu prea are rost sa spun ca il prefer curat si atat, as minti sa spun ca nu ma intereseaza hainele deloc!
Vreau sa fie si curat si stilat, putin parfumat, dar bine sapunit, prezentabil si educat!
Ajunge?
Nu neaparat dar totusi cat de cat este important si felul cum se imbraca.Si cel mai important lucru este sa fie ingrijit
Bineanteles, asta conteaza cel mai mult la prima vedere, tinand cont ca nu ai schimbat nici un cuvant cu el, nu ai de unde sa stii ca este ok, sau nu. asa ca... hainele coteaza foarte mult. iubitul meu mi-a atas atentia prin felul lui de a se imbraca, daca era imbracat de prost gust poate nici nu vorbeam cu el.
Nu chiar, sa fie aranjat mirosind bine.sa vorbeasca frumos, sa-i fie aranjat parul si sa fie mai amuzant sa nu se plictiseasca acolo saraca fata
Nu neaparat, dar as fi ipocrita sa spun ca nu e deloc important. Inainte sa cunosti un baiat, fara sa stii ce fel de om e, cum gandeste, normal ca te uiti la felul in care se imbraca. Daca e ingrijit, daca e stilul tau... Dar daca are acel "nu stiu ce" nu ne mai uitam la haine, pur si simplu nu mai conteaza. Stim ca ne place si pace.
Nu neaprat sa fie imbracat de lux, cu haine scumpe si de firma, dar sa fie cat de cat aranjat, barbierit, si neaparat parfumat cu un parfum din ala ce ma da pe spate:X Nu miar place si cred ca nici unei fete, ca la o intalnire, tipul sa apara murdar, transpirat si nespalat. yack!
Nu foarte mult, dar totusi trebuie sa imbrace cat de cat frumos, nu cu haine rupte toot felul, intelegi tuSi imbracamintea conteaza mai ales daca nu il cunosti pe baiatul respectiv.
Pai adidasi & haine d firma, ochelari bengosi, freza perfect aranjata pan`la ultimul fir d`par, parfum puternic, zambet seducator si`o atitudine de borfas. ce sa mai. da toate gastele pe spate...asta clar e cocalar.deci nici chiar asa de perfect sa fie... cat mai simplu... oricum caracteru il defineste :d
Bineinteles E foarte important dar degeaba se imbraca el nu stiu cum, daca are un comportament ce lasa de dorit
Pentru mine da intr'un fel.Pentru ca prima oara cand vezi un baiat pe care nu il cunosti la ce te uiti prima oara:la aspecul fizic vestimentar.Deoarce asta te atrage prima oara si dupa aia te apropi mai mult de el si ii cunosti si alte parti.Asta este parerea mea dar poate ca alte fete gandesc alfel.
Pentru mine conteaza mai mult daca barbatul se ingrijeste, isi sterge pantofii, isi face unghiile, freza, haine calcate, parfumat, barbierit...etc.
Si aspectul vestimantar conteaza pentru ca tindem sa catalogam omul dupa "coperta", dar asta e doar primul contact, parerile se schimba. Tot ce conteaza cum am mai spus este sa fie ingrijit, curat.
Pai pentru mine conteaza dar nu pot sa spun ca acest lucru conteaza cel mai mult.
Teoretic vorbind, haina defineste persoana.
Nu este vorba de imbracaminte buna sau proasta, frumoasa sau urata. Ce conteaza pentru toata lumea este ca persoana sa fie curata, si parfumata (exceptand cazurile in care parfumul este confundat cu gelul de dus). Cu asta am terminat.
Dupa cum toata lumea stie, acum exista nenumarate genuri de muzica, care desigur ca impun si vestimentatia adecvata. Exista manelisti, exista minimalisti, exista rockeri, emo'izi (sa zic asa.:-s). Sunt stiluri care se pot asemana si sunt stiluri total opuse. Aici practic vorbim de genul fiecaruia. Plus ca dupa imbracaminte toata lumea isi face o idee despre celalalt. Nu exista persoane care nu stiu sa se imbrace, exista persoane care nu stiu sa se imbrace cum iti place tie (afirmatie generalizata). Daca esti manelist te impraci ca atare, stai cu oameni care se imbraca la fel ca tine, si iti plac ceilalti manelisti, daca esti rocker stai cu cei de seama ta. Poti sa fi rom, evreu, asiatic, egiptean sau roman, este aceeasi regula. Cand vine vorba de tinute office, sport sau alte categorii asemanatoare, majoritatea comentariilor sunt acceptate.
Luv; x
aureliaghindoac întreabă: