| anonim_9938 a întrebat:

Fetelor sau cei cunoscatori
cum e cel mai usor sa te pensezi?
adica mereu imi stric forma
nu stiu as vrea niste pasi pe care ii urmeaza cei de la saloane specializate
ma mai pensez la saloane dar nu pot sa ma pensez mereu ca nu prea am timp...

Răspuns Câştigător
| MissD a răspuns:

4 pasi pentru gasirea formei perfecte:
Pasul 1: Uitati-va atent in oglinda. Lipiti vertical un creion de exteriorul unei nari si observati unde se intalneste acesta cu spranceana. Acesta este locul de unde ea ar trebui sa inceapa. Pensati spatiul astfel obtinut dintre cele doua sprancene.
Pasul 2: Pentru a gasi arcada perfecta mutati creionul astfel incat el sa treaca prin partea exterioara a pupilei. Locul in care creionul intalneste spranceana va fi partea cea mai inalta a arcadei. Repetati pentru celalalt ochi.
Pasul 3: Deplasati creionul astfel incat el sa treaca prin coltul exterior al ochiului. Acesta este locul in care spranceana trebuie sa se termine.
Pasul 4: Dupa ce ati finisat forma finala a sprancenei, folositi un creion pentru sprancene si umpleti spatiile dintre firele de par (asta in cazul in care nu aveti niste sprancene foarte dese). Incepeti din interiorul sprancenelor si trasatii linii scurte si subtiri asemanatoare firului de par.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| simf a răspuns:

Cauta pe net poze si afla care ti-e forma fetei, a sprancenelor. apoi alege ce forme crezi ca te avantajeaza. spui ca mai mergi la saloane. dupa ce esti proaspat pensata, analizeaza bine CUM iti arata sprancenele. smulge firela care apar cand sunt inca mici si nu se pot confunda cu restul. asa copiezi forma pe care ti-a dat-o tipa de la salon, merge mai bine de 6 luni.

| Ela_8933 a răspuns:

Nu trebuie sa iei niciodata din grosime, ci doar firele de desubt alea micutebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai penseazate odata la salon(pentru ai da forma) si dupa aia intretineti forma;-)

| anonim_9938 explică:

Da am forma de la salon dar mereu o stricblushing