Se vede @larisaalexa ca mai ai patru ani pana la BANCHET (apropo:asa se scrie). doamne! te inteleg ca ai doar 9-10 ani dar... romana ta e la pamant.
asa... despre intrebare:ia-ti o rochie care iti place tie si sta bine pe tine si ia-ti un sutien cu burete foarte gros.si eu am avut problema asta si asa am rezolvat-o. totusi vezi ca sutienul o sa-ti para mare daca il vezi din exterior. sa ai grija sa-l probezi (sa nu fie mic)
Ia-ti ceva care sa aiba corset pentru ca te avantajeaza si daca ai sanii mici si daca nu ai o silueta perfecta.bafta!
Si eu am aceeasi problema. Dar nu cred ca servetelele sau vata ma va face sa ma simt mai bine. Dupa parerea mea in rochia pe care o alegi trebuie sa te simti bine, comod si nu trebuie sa iesi in evidenta.
Du-te cu prietenele tale (mai mari ca tine in special pentru a-ti putea da sfaturi) si cauta-ti o rochie dupa bunul tau plac. Iar ca sa iti avantajeze bustul alege ceva mai mulat bafta!
Du-te prin niste magazine cu o prietena/mama si probeaza cateva. Dupa iti alegi pe care vrei, care iti place, care ti se potriveste.Succes! Te pup:*
Pai, cumparati o bustiera neagra, si asorteazo, cu a rochie rosie, pantofi negri, lanrisor alb, sau din argint, bratara asemanatoare, si fa-ti parul carliontat.Pantofii pot fi albi, negri, sau rosii.Sau pur si simplu, imbracate cum crezi tu ca te simti bine in hainele alese de tine XD
Paiii... incearca sa cauti o roche de fata rea! cumpara-ti o bustiera si o roche cat mai iesita din rand ca sa intri in evideanta! SAU poti sa-ti cumperi o roche care iti place tie si sa proti bustiera (pe dedesubt desigur ) si in sa porti niste pantofi farte draguti cu fundita si sa acesorizezi rochia cu ce ti-ar place tie! sa nu uiti cerceii si ondulatorul! Distractie placuta la bancet...eu mai am 4 ani pana atunci !