Eu prin magazine, gecutele de blugi nu le-am mai vazut, in schimb am vazut bolerouri din jeans
papa:*
Da, cel mai mult se poarta gecutele f scurte de blugi cu aplicatii sau fara, gen bolerou.
Normal ca le poti purta. Atata timp cat nu sunt unele cu strasuri sau mai stiu eu ce sclipici si aplicatii diverse. Evita insa sa porti blugi si geaca de blugi in aceleasi nuante. Mergi pe blugi negri, un top colorat, geaca de blugi, un lantisor ceas si ugg uri. Vei arata superb. Succes
In general blugii nu se vor demoda niciodata, de cand sunt pe lumea asta mereu au fost in trend! Porti ce-ti place, nu ce le place altora, cu ceea ce te simti tu bine!
Buna! Daca iti faci probleme ca ti s-a demodat gecuta de blugi poti sa ii scoti nasturii si sa adaugi unii mari de tip militar, sa-i sufleci manecile si sa o lasi descheiata!:*
Eu cred ca da dar acum depinde si de gecuta poate daca este scurta. oricum blug-ul nu cred ca se va demoda prea repede.
Atata timp cat tie iti place, si te simti binese poarta. Nu trebuie sa te imbraci numai dupa cum dicteaza moda,. da' ma rog fiecare cu principiile lui .Fi unica, totusi, si poarta ce-ti place tie si nu ce spun altii ca este la moda.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: