| lovem3 a întrebat:

Fetelor si baieti vroiam sa va intreb ce parere aveti despre piercingul in buric sau in buza la o fata? mi-am facut azi unul in buric acum cateva ore si prietenul meu nu este de acord spune ca nu-i place.si vroiam sa intreb in special baietii ce parere au

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Eu una cred ca a trecut deja perioada aia in care toata lumea ardea de nerabdare sa-si puna un pierce undeva, deja nu mai atrage pe nimeni un cercel in plus, nu mai e la moda.

| pwp a răspuns:

Chiar imi place aceasta moda!
dar nu cred ca imi voi pune vreodata!

| foxi a răspuns:

Mie nu imi place!

| camelia1812 a răspuns:

In buric imi place big grin dar in buza:-&

| moriordie a răspuns:

(fata) eu zic ca piercingul in buric nu este chiar asa de inestetic, uneori chiar arata bine, dar cel in buza mi se pare scarbos, ma rog daca vrei sa ti-l faci, fa-ti-l, n-am nimic impotriva.

| AndreeaLupan a răspuns:

Baby. uite. el daca intr-adevar te iubeste te v-a primi asa cum esti tongue la inceput nu se va obisnui dar mai apoi totul va fi ok.

Bafta, si succes in continuare!

pup

| vazelin a răspuns:

Pai daca vrei sa pari fata "cuminte si de treaba" nu e ok... adica poate prietenul tau o sa te prezinte (daca nu a facut-o deja) parintilor lui si daca mergi cu familia lui la padure sau undeva unde va trebui sa te dezbraci il vor vedea si nu isi vor face o parere buna despre tine!
Cel in buza e chiar inestetic si dupa mine mai mult te mutilezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie unu nu-mi place pirsu nici la fete nici la baieti

| usy313 a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa til lasi. nu m-i se pare ca arata bine. parerea mea.