| Rebeeca17 a întrebat:

Fetelor spuneti-mi un fond de te bun pentru a`mi acoperi vergeturile sau ceva crema, autobronzant!

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Pentru vergeturi sa iei crema Supliform din farmaciile Catena sau SensiBlu.Dar dai cel putin 3 zilede 2 ori pe zi.

| Farmec a răspuns:

Pentru a trata vergeturile iti recomandam sa folosesti crema restructuranta antivergeturi din gama Gerovital Plant(http://farmec.ro/......)Uleiurile naturale de Avocado şi Soia previn procesele de îmbătrânire prematură a pielii, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii lăsând o senzaţie plăcută de catifelare şi confort. Extractul organic de Floare de Colţ, alături de Vitaminele A si E protejează fibrele de elastină şi colagen. Autobronzantul nu va acoperi vergeturile, ele trebuie tratate, iar sugestia de ce crema sa folosesti o gasesti mai sus.
Daca doresti insa sa ai un bronz frumos, dupa 2- 3 utilizari iti recomandam sa incerci autobronzantul din gama Gerovital Sun (http://farmec.ro/produse/plaja/emulsie-autobronzanta-93.html)Produsul creează un bronz auriu, foarte natural, după 2-3 utilizări. Garantează o hidratare intensivă pe durata întregii zile. Folosit regulat, măreşte gradul de elasticitate a pielii, conferindu-i catifelare şi supleţe precum şi un aspect luminos în orice sezon. Formulă cu extract organic de rodie, betacaroten, ulei de măsline şi vitamina E. Nu conţine parabeni.

| nadianadia a răspuns:

Piz buin color dial. cel mai lipicios produs folosit vreodata. dezbracata in picioare nu s-a uscat. juma de h intr-un maieu foarte larg nu s-a uscat. vreo doua h intinsa pe un prosop nu s-a uscat. mi s-a lipit si maieul. il dezlipeam ca pe scoci. dimineata aveam fata neagra gatul alb, burta si fundul alb, picioarele negre, marginea mainii si laba piciorului morcov. pe corp nu e asa portocaliu dar marginile groaznice. am respectat toate regulile. exfoliere crunta, hidratare in zonele cu pr. am folosit multe autobronzante, am facut si bronzare organica. nu e ce trebuie. se vede ca e ceva fals. nu e deloc un produs minune. nu l-as recomanda si nu l-as mai cumpara.