anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, stiti cumva ce fel de machiaj ar fi bun pentru o persoana cu ten ciocolatiu, ochi caprui si nasu un pic mai maricel`?laughing. Vreau un machiaj care sa nu stiu distraga atentia de la nas.straight face se poate?

Răspuns Câştigător
| Debb a răspuns:

Depinde daca e mare in lungime(mai ascutit) e bine ca pe laterala nasului sa folosesti o noanta un pic mai inchisa decat pe restul fetei. Nu prea pot explica. :D

ceva de genuu http://www.google.ro/......tp?/imgres

:*

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Machiaza-te asa cum te machiezi de obicei! Ce, ai impresia ca nasul tau mai maricel nu va fi observat de faptul ca ai pleoapele date cu sclipici? Tot " maricel" va ramane! Si care e problema? Desi intrebarea ta a fost pusa pentru fete, eu, ca baiat, iti raspund : nasul "maricel" nu ma deranjeaza daca fata este ok ca si comportament, atitudine etc! Be yourself!

| HD6685 a răspuns:

Incearca sa scoti in evidenta alte parti ale corpului.cum ar fi mainile :manichiura, bratari...sau ia-ti niste haine cu care sa iesi in evidenta.(p.s. incearca sa nu fie parti ale capului)

| anamanda a răspuns:

RooooZ:X

| Sweet_2578 a răspuns:

Nu cred ca nasul e vreo problema pentru machiaj ...pentru un ten ciocolatiu merg coloril deschise pe buze dar laand ochi nu prea deschise si intotdeauna cand ai pielea finchisa la culoare merge sa te imbraci cu rochite si haine de culori deschise... funda?