| Subaru1982 a întrebat:

Fetelor...unde sa gasesc niste colanti similari cu cei care se vand la zara?

Oare muma firma zara face asa ceva si la preturi asa mari?

Eu am o pereche luati de la un SH si vin perfect. Adica au chiar un croi ca nici nu sunt prea josi dar nici nu vin prea sus. Sunt ecact croiti ca sa stea perfect fesele in ei.

Si despre material in fata e un fel de imitatie piele intoarsa, si spate poliamida, cusuta special de intra natural intre fese. Chiar as vrea poate stie cineva care o mai purtat asa colanti.
Sunt aproape ca niste Blugi de caldurosi ba chiar se simte ca izoleaza si de vant dar sunt si sexi in acelasi timp.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu cumperi de pe site-uri pentru ca nu stii uneori ce material sunt, si cum iti vin cu ei. Cel mai bine este sa-i probezi pe viu. Incearca magazine de haine mai ieftine/tip bazar. In Bucuresti sunt enorm de multe care au preturi mai mici si ori imita o firma ori sunt haine furate si vandute in bazare la un pret mai mic.

O zi placuta!

| Subaru1982 explică (pentru danutz9100):

Interesant! Chiar nu stiam siteul asta! Tu ai cu, parat de la ei? Sunt buni? Ca vad ca doar 3 modele sunt si numai pretul si atat. Nu scrie mare lucru.

| danutz9100 a răspuns (pentru Subaru1982):

Ti-am trimis o sugestie doar big grin... e un agregator de produse, apasa pe butonul cumpara pentru mai multe detalii!