anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor v'as fi pe deplin recunoscator daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: La categoria incaltaminte ce marca de adidasi (puma, nike sau adidas) trebuie sa poarte ca sa para mai cu stil(aici vorbind de impresia care v'o face voua), atunci cand merge la o intalnire? Va multumesc mult de tot!

24 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Nu cred ca asta conteaza asa mult. Totusi eu as opta pentru adidas. Sunt mai altfel.

| MissCamelia a răspuns:

Sincer ca sa mi se para MIE mai cu stil ar trebui sa poarte orice adidas ii place lui, dar pe care numele firmei sa nu se vada, sa nu fie k toti cocalarii pe care scrie adidas din cap pana in picioare

| SweetCandy a răspuns:

Uite m-a bufnit rasul si nu rad de tine ci de ce am patit eu....cu actualul prieten nu avem nicio treaba pana nu m-am "indragostit" de adidasii lui...si vb la modul cel mai serios erau NIKE...mama si asa de frumosilove strucklove strucklove strucklaughing
deci raman fidela Nike-ului!
spor la intalnire!
happy

| eek a răspuns:

Intrebarea ta e f stupida

| Sara2 a răspuns:

Important e sa fie ingrijit din cap pana in picioare, nu ne neaparat sa fie de firma, degeaba poarta haine si adidasi de firma daca nu e ingrijit (cunosc cazuri )

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ca sincer nu stiu cum sa-ti spun da fix la adidasi ne uitam prima data rolling eyes...normal ca nu conteaza ce adidasi porti, daca sunt de firma sau second-hand, daca ai haine din piata sau de stiu eu unde... daca stie sa se comporte, sa nu fie un badaran atunci poate fi imbracat si in pijamale...bine am exageratlaughing... oricum ideea e ca nu conteaza nici adidasi nici imbracamintea de unde e cumparatawinking

| Leea1234 a răspuns:

Toate cele trei marci sunt bune si la moda!
important este ca tie sa-ti placa ...si sa fie curati!
marca nu mai conteaza... daca ei sunt "jegosi", ai "cazut"in ochii partenerei si nu numai!

| lola a răspuns:

Vans, Dc, Conversbig grin

| marsy a răspuns:

Eu am adidas. de piele sh sora mea a avut puma. Eu cred ca toate cele 3 marci sunt bune. desigur daca sint de piele!winking

| inna a răspuns:

Nu are importanta imi plac toate cele trei firme, dar preferata mea este adidas.

| yuli10 a răspuns:

Toate sunt bune, dar cei de la puma au unele modele mai finutze pentru blugi, cei fara sireturi. http://img.en.china.cn/0/0,0,194,18225,600,450,279f1791.jpg
nu inteleg de ce catalogheaza toate fetele ca stupida intrebarea asta pentru ca eu chiar ador un baiat imbracat tot in haine sport originale.
eu sincer ma uit, ca prima impresie la hainele unui baiat. intr-adevar nu e asa important dar totusi. si pana la urma cand se asaza la masa trag cu ochiu si la sosete, gen sa nu fie albe la pantofi; foarte urat arata. :)

Răspuns utilizator avertizat
| flysky a răspuns:

Peste tot sunt mameluci, dar la noi se afirma, nu se pot abtine.

| demonangel37 a răspuns:

Marca nu este atat de importanta in plus toate 3 sunt la moda asa ca ia ce-ti place mai mult

| anissa a răspuns:

Nici una rolling on the floor skate shoes sunt cei mai tari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar raspunsul tau e asemanatorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Piti, unde te-ai ascuns? nu ne-ai mai oferit si noua nici o intrebare mai stupida pana azi? nici nu stii cum te asteptam, cu bratele deschise. dar de ce sa-ti raspunda numai fetele? hai, ca la un lant de aur, merge un nike. uite, ti-am raspuns si eu, sper ca nu ne mai ignori de acum inainte, si mai treci pe la noi sa ne inveselesti seara. te pup. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Eu am adidaşi din gama Nike, piele naturală şi se comportă foarte bine. Este adevărat că am scos din buzunar o sumă frumuşică pentru ei, ar nu îmi pare rău. Albul este la fel, nu s-a schimbat chiar dacă i-am spălat de câteva ori (sunt albi cu nişte dunguţe albastre ca cerul).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puma este la moda in anul asta si asta iti recomand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nike cel mai ult pentru un baiat iar pentru o fata cel mai bine merge puma

| lote00 a răspuns:

Ma doare-n cot de adidasii baiatului cu care imi dau intalnire. Crezi ca eu stau sa ma uit la marca adidasilor? Important este sa fie curati. Atat. Si adidasii, si sosetele. Stii vorba aia: pe-afara vopsit gardu', inauntru leopardu'.

| alyn_5885 a răspuns:

Poarta in stangu nike si in dreptu adidaswinking daca tot vrei tu sa arati ca ai "stil"hee hee

| nocomment a răspuns:

Pai din acele firme pe care le-ai ales
eu cred ca nike ar fi cel mai tare
apoi adidas
apoi puma
ma rog mie nu imi place niciuna din ele
dar nike ar fi alegerea cea mai buna
sincer celelalte cred ca arata cam naspa...

| cady a răspuns:

Nu cred ca marca e asa de importanta... mai repede un model care sa te avantajeze...(daca ai piciorul mare, nu lua adidasi lati ca o sa para ca te-ai incaltat cu salupa, iar daca ai piciorul mic, cauta unii putin mai lati. ca sa se vada ca ai picioare). si o culoare care sa se asorteze cu hainele... si haine potrivite (nu incerca sa ii combini cu camasa... sau si mai rau cu pantaloni de stofa - adidasii merg la training sau la blugi cu tricou si pe timp de toamna si hanorac)