Sa sti ca nu e rau deloc.Mie nu imi place geanta.Incearca intodeauna ca geanta sa se potriveasca cu pantofi . Uite in tinuta asta balerini sunt negri cauta o geanta neagra, de preferat ca materialul dintre cele doua sa fie la fel.
Așa mă îmbrac eu uneori... aproximativ. Diferența e că sunt la facultate, iar aici ținuta respectivă merge muult mai bine decât la liceu, să zicem.
Hey! Tinuta e draguta pentru scoala, eu da, m-as imbraca asa. Dar cureaua as pune-o peste bluza alba, si sub aia neagra, putin mai jos. Si geanta nu merge. Pune una putin mai scurta, maro sau alba.
Buna. Cea neagra este o camasa. Mi-a cumparat-o mama mea si nu am mai purtat niciodata o astfel de camasa si nu stiam cum se poarta asa ca m-am gadit sa va intreb pe voi daca arata bine asa. Ideea e ca daca ii dau cureaua jos este foarte larga. Si de blugi ce parere ai? Adica na. eu i-am indoit. sa ii desfac sau arata bine asa?
Părerea mea este că aceea geanta nu se prea potrivește cu ținut este prea sport. merge înlocuita. În rest ținuta e ok de școala . Fundă?
FAra curea, camasa e foarte lrsga si sta urat .
anonim_4396 întreabă: