Sa sti ca nu e rau deloc.Mie nu imi place geanta.Incearca intodeauna ca geanta sa se potriveasca cu pantofi . Uite in tinuta asta balerini sunt negri cauta o geanta neagra, de preferat ca materialul dintre cele doua sa fie la fel.
Părerea mea este că aceea geanta nu se prea potrivește cu ținut este prea sport. merge înlocuita. În rest ținuta e ok de școala . Fundă?
Hey! Tinuta e draguta pentru scoala, eu da, m-as imbraca asa. Dar cureaua as pune-o peste bluza alba, si sub aia neagra, putin mai jos. Si geanta nu merge. Pune una putin mai scurta, maro sau alba.
Așa mă îmbrac eu uneori... aproximativ. Diferența e că sunt la facultate, iar aici ținuta respectivă merge muult mai bine decât la liceu, să zicem.
Buna. Cea neagra este o camasa. Mi-a cumparat-o mama mea si nu am mai purtat niciodata o astfel de camasa si nu stiam cum se poarta asa ca m-am gadit sa va intreb pe voi daca arata bine asa. Ideea e ca daca ii dau cureaua jos este foarte larga. Si de blugi ce parere ai? Adica na. eu i-am indoit. sa ii desfac sau arata bine asa?
anonim_4396 întreabă: