Eu nu ma epilez dar cumnata meaa da si regreta ziua aceea cand a inceput asa ca daca nu se observa parul pe maini( si aici ma refer daca ai pielea deschisa si parul negru si aspru) nu incepe sa te epilezi daca in schimb ai probleme cu aspectu inestetic al mainii te sfatuiesc sa te epilezi
Sunt brunteta si ma epilez pe maini, vara. Cu ceara este cel mai bine pentru ca dureaza si atunci cand creste este mai rar si nu creste tot odata cum se intampla daca te razi cu lama sau te epilezi cu aparatul (atunci este inestetic), creste tot odata si se vede. Deci fuguta la cosmetica si termin in 5 minute. Sau daca esti indemanatica poti cumpara ceara traditionala si te faci singurica acasa.
Eu m`am epilat pe maini ca eram copila mica si proasta. Aveam cateva firicele...si m`am prostit.Cand a vazut mama ce prostie am facut... i`a venit sa moara incet Norocul meu e ca nu mi-a crescut aspru si negru ca la altele. Urmatoarele dati m-am dus la salon si m-am epilat cu ceara.Acum de abia am cateva fire.si alea deschise la culoare.Ma apilez din an in paste cand ma mai apuca pe mine.
Daca nu ai exces de par...nu te epila.In schimb... daca ai...foloseste ceara. Ti se va rari iar radacina nu va fi asa puternica.Sa nu folosesti lama sau cremele pentru epilat pentru ca iti va ajunge parul de pe maini sa arate ca barba barbatilor
Mult succes!
Eu ma epilez cu epilatorul vara asta m-am epilat prima data am 3 saptamana si vad k firele inca nu au reaparut, ciudat k pe picioare pana acum cresteau de 10 ori
Nu ma epilez pe maini. Nu m-i se pare atat de "inestetic" acel par. E destul de putin vizibil si nu e aspru... Si din cate am inteles e mai bine asa ca daca incepi sa te epilezi pe maini va trebui sa o faci in mod continuu si se va face aspru cu timpul...
Da, ma epilez pe maini. Prima oara am incercat cu lama pentru ca, desi nu e recomandat, e mai comod si mai putin dureros. De mai bine de un an ma epilez doar la salon cu ceara. Mai nou, imi prieste si cu aparatul Braun, pielea s-a obisnuit si acum suport durerea mult mai bine. La mine creste extrem de greu, nu e aspru si nu se simte urat la atingere.
Eu nu. dar prietenele mele da
sh unele chiar regreta
daca vrei sa scapi de parul inestetic d p maini alege alte metode.decolorare sau altceva ...nu epilat
Daca incepi sa te epilezi pe maini va trebui sa o faci mereu... daca il lasi sa creasca se simta aspru, si jenant. plus...creste mai negru si mai gros
eu zic doar in cazul in care ai PREA mult par pe maini sa te epilezi.in fond. e normal.toti avem par pe maini.